Arda Turan ikilemi

Galatasaray’ın gündeminde olan Arda Turan transferi konusu, yönetimde fikir ayrılıkları oluşturmuş durumda.

Arda Turan ikilemi
30 Ağustos 2017 - 19:59

Galatasaray Başkanı Dursun Özbek’in, yönetimdeki çatlak seslere rağmen sponsor desteği ile milli futbolcuyu transfer etmek istediği öne sürüldü.

İkiye bölündü

Galatasaray’ın transfer gündeminde olan Barcelonalı milli yıldız Arda Turan konusu, galatasaray yönetimini ikiye bölmüş durumda. Bir grup yöneticinin iyi bir hava yakalayan takıma Arda’nın gelişinin dengeleri bozacağına inandığı belirtilirken, başkan Dursun Özbek’in bu transferi yapmak istediği belirtildi. Barcelona’dan gönderilmesi muhtemel olan Arda Turan’ın, Galatasaray’a dönüp dönmeyeceği 8 Eylül’de netlik kazanacak.

Sponsor olursa gelebilir

Başkan Dursun Özbek’in talimatıyla Arda Turan için görüşmelerde bulunan sportif direktör Cenk Ergün, bu transferin gündemlerinde olduğunu açıklamıştı. Arda Turan’ın herhangi bir Avrupa kulübü ile anlaşmaması durumunda devreye girecek Ergün, sponsor desteği ile bu transferi bitirme peşinde. Barcelona’dan yana sorunu olmayan Galatasaray, Arda’nın yıllık ücretini karşılamak konusunda bir sponsor bulunabilirse bu transferin gerçekleşmesinin kuvvetle muhtemel olduğu öğrenildi.

Arda Turan bu sezon barcelona'nın oynadığı resmi maçlarda süre alamadı.

YORUMLAR

  • 0 Yorum