Arda yine kadro dışı

Barcelona'da forma giyen milli futbolcu Arda Turan, bir kez daha teknik direktörü Ernesto Valverde tarafından ilk 18 kişilik kadroya dahil edilmedi.

Arda yine kadro dışı
19 Eylül 2017 - 00:50

Sakatlıktan kurtulmuştu

Milli futbolcu Arda Turan, bir kez daha kadro dışı kaldı. Barcelona'nın La Liga'nın 5.hafta maçında oynayacağı Eibar maçının kadrosuna dahil edilmeyen Arda, sakatlıktan geçtiğimiz günlerde çıkmıştı. İki gün önce Barcelona'nın resmi internet sitesinden yapılan açıklamada, 30 yaşındaki futbolcunun sakatlığının tamamen geçtiği açıklanmış ve idmanlara döndüğü belirtilmişti. Arda Turan, buna rağmen ilk 18 kişilik kadroya dahil edilmedi.

"Herkes, takımda eşit"

Arda Turan'ı sezon başından beri oynanan 8 resmi maçın yalnızca ikisinde ilk 18 kişilik kadroya dahil eden Ernesto Valverde, takımının bu hafta sonu oynacağı Eibar deplasmanından önce kameraların karşısına geçti.  147 milyon Euro bedelle transfer edilen Ousmane Dembele'nin sakatlığından 'mümkün olduğu kadar' etkilenmemeye çalıştıklarını belirten İspanyol teknik adam, takımdaki her oyuncunun forma giymek için şansının eşit olduğunun da altını çizdi.

YORUMLAR

  • 0 Yorum