Arjantin üçüncü oldu Messi isyan etti

Şili maçı sonrası bir açıklama yapan Lionel Messi'nin, "Medel ve bana sarı kart gösterilmesi yeterliydi. Turnuva boyunca bize saygı gösterilmedi. Bunun bir parçası olmak zorunda değildik. Kupa Brezilya'nın kazanması için düzenlenmiş." sözleri büyük yankı uyandırdı.

Arjantin üçüncü oldu Messi isyan etti
07 Temmuz 2019 - 14:25 - Güncelleme: 08 Temmuz 2019 - 01:01

Brezilya'da düzenlenen Copa America 2019'da üçüncülük Şili'yi 2-1 mağlup eden Arjantin'in oldu.

Hakem kararlarının damga vurduğu maçın 37. dakikasında Şili forması giyen Beşiktaşlı Gary Medel'in kafa ve göğüsüyle ittiği Arjantin kaptanı Messi de Medel'le birlikte kırmızı kart gördü.

Karşılaşmayı Agüero ve Dybala'nın golleriyle 2-1 kazanan Arjantin'de Messi madalya törenine çıkmadı.

Şili'nin tek golü ise penaltıdan Vidal'den geldi.

Karşılaşma sonrası bir açıklama yapan Lionel Messi'nin, "Medel ve bana sarı kart gösterilmesi yeterliydi. Turnuva boyunca bize saygı gösterilmedi. Bunun bir parçası olmak zorunda değildik. Kupa Brezilya'nın kazanması için düzenlenmiş." sözleri büyük yankı uyandırdı.

Brezilya ile Peru finalde karşı karşıya

Copa America'da Brezilya ile Peru TSİ 23:00'te şampiyonluk için karşılaşacak.

Rio'daki Maracana Stadı'nda oynanacak karşılaşma Smart Sport'tan naklen yayınlanacak.

Muhtemel onbirler şu şekilde:

Brezilye: Alisson – Dani Alves, Marquinhos, Thiago Silva, Alex Sandro – Arthur, Casemiro, Philippe Coutinho – Gabriel Jesus, Roberto Firmino, Everton. TD: Tite.

Peru: Pedro Gallese – Luis Advíncula, Carlos Zambrano, Luis Abram, Miguel Trauco – Renato Tapia, Yoshimar Yotún – André Carrillo, Christian Cueva, Edison Flores – Paolo Guerrero. TD: Ricardo Gareca.

YORUMLAR

  • 0 Yorum