''Arsenal bile gol atamadı!''

Trabzonspor Teknik Direktörü Abdullah Avcı, Ankaragücü galibiyetinin ardından konuştu.

''Arsenal bile gol atamadı!''
06 Ocak 2024 - 23:30
Trabzonspor Teknik Direktörü Abdullah Avcı, Trendyol Süper Lig'de Ankaragücü'nü 1-0 mağlup ettikleri maçın ardından açıklamalarda bulundu. Abdullah Avcı oyunlarının ilerleyen haftalarda gelişeceğini dile getirdi.

İşte Abdullah Avcı'nın öne çıkan açıklamaları;

''Galibiyetle başlamak son derece önemli. 28 günde toplam 8 maç oynayacağız. Sakatlar ve Afrika Kupası ile beraber sınırlı bir şekilde gidiyoruz. Sahanın zemini çok sıkıntılıydı. Bazen buna göre oynamamız gerekiyor. Takımımız dirençli durdu. Golü bulduktan sonra çabuk kaybedişlerimiz ve topun arkasına geçişlerimiz oldu. Bunu düzeltmemiz lazım. Rakibe çok pozisyon vermedik.''

"Buna benzer senaryoyu daha önce yaşadım. Oyunun, ligin, oyuncu profillerinin gerçekleri var. Dünyanın hiçbir takımı istediği oyunu oynayamıyor. Geçen gün 77 kez ceza sahasına giren Arsenal gol atamadı. Bu durum zaman zaman değişecek."

"Bu oyun artık bir televizyon oyunu oldu. Aksiyon aranıyor, kazanmak her zaman ilaç. Ligin şu anda üçüncüsüyüz. Tabela bugün 1-0 yazıyor. Bir sonraki maça en iyi şekilde hazırlanacağız."

YORUMLAR

  • 0 Yorum