Arsenal bombayı patlatıyor

Alexis Sanchez’i takımdan gönderme ihtimali bulunan Arsenal, onun yerini çok büyük bir isimle doldurmaya hazırlanıyor.

Arsenal bombayı patlatıyor
19 Temmuz 2017 - 11:20

Arsene Wenger eğer Alexis Sanchez takımdan ayrılırsa, onun yerini vatandaşı Karim Benzema ile doldurmayı hedefliyor.

SANCHEZ’İN YERİNE

Geçtiğimiz sezon hedeflerine ulaşamayan Arsenal, flaş bir transferle Avrupa transfer piyasasını derinden sarsmaya hazırlanıyor. Takımdaki geleceği belirsiz olan Alexis Sanchez yerine B planı hazırlayan Londra ekibi, eğer Şilili oyuncu takımdan ayrılırsa onun yerini Real Madrid’te 3 kez Şampiyonlar Ligi'ne kazanan Fransız yıldız Karim Benzema ile dolduracak.

BONSERVİSİ EL YAKIYOR

Ancak İngiliz kulübünün, bu flaş transferi yapmak için ciddi maddi fedakarlıklarda bulunması gerekiyor. Zira Real Madrid, şu anda takımın birinci forveti konumunda olan Benzema’yı en az 60 milyon Euro’luk bir bonservis karşılığında bırakmayı düşünüyor.

Bu transfer döneminde 53 milyon Euro karşılığında Antoine Lacazette’i 53 milyon Euro’ya transfer eden Arsenal’in, bir başka Fransız golcü için bu kadar yüksek bir bonservis verip vermeyeceği önümüzdeki günlerde belli olacak.

2009-10 sezonu başında Lyon'dan Real Madrid'e transfer olan ve tam 8 sezondur aralıksız Beyaz Şimşekler'in formasını giyen Karim Benzema geçen sezonu 45 maçta 17 gol 6 asistlik performansla kapatmıştı.

YORUMLAR

  • 0 Yorum