Arsenal Burnley'i iki yıldızıyla yendi

İngiltere Premier Lig'in 2. Haftası'nın açılış maçında Arsenal kendi sahasında Burnley'i Lacazette ve Aubameyang'ın golleriyle 2-1 mağlup etti ve iki maçta 6 puana ulaştı.

Arsenal Burnley'i iki yıldızıyla yendi
17 Ağustos 2019 - 16:26 - Güncelleme: 17 Ağustos 2019 - 16:40

İngiltere Premier Lig'in 2. Haftası'nın açılış maçında Arsenal kendi sahasında Burnley'i 2-1 mağlup etti ve iki maçta 6 puana ulaştı.

Emirates Stadı'nda oynanan ve Mike Dean'in yönettiği karşılaşmanın 13. dakikasında Dani Cabellos'un pasında Lacazette Arsenal'i 1-0 öne geçirdi.

Geçen hafta attığı 2 golle Burnley'i farklı galibiyete taşıyan Ashley Barnes, Arsenal karşısında da 43. dakikada takımının beraberlik golünü kaydetti.

İkinci yarıya Nelson'ın yerine yeni transferi Nicolas Pepe ile başlayan ev sahibi Londra ekibi 64. dakikada tekrar öne geçti.

Bu dakikada; Arsenal'in bir başka yeni transferi Dani Cabellos orta alanda rakibinde çaldığı topu Aubameyang ile buluşturdu. Aubameyang da ceza alanı dışından attığı sert şutla skoru 2-1 yaptı ve mücadele bu skorla tamamlandı.

Bu sonucun ardından Arsenal 2 maçta 6 puanla haftayı kapatırken, Burnley 3 puanda kaldı.

Öte yandan Londra ekibinin Türk asıllı Alman yıldızı Mesut Özil karşılaşmayı tribünden izledi. Özil'in hastalığı nedeniyle kadroda olmadığı açıklandı.

Manchester City - Tottenham maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda ?

İngiltere Premier Ligi'nin 2. Haftası'nda bugün 6 karşılaşma daha oynanacak.

Günün en önemli maçında Manchester City ile Tottenham El Ittihad Stadı'nda mücadele edecek.

Geçtiğimiz sezonun şampiyonu Manchester City ilk haftayı West Ham United deplasmanından 5-1'lik galibiyetle kapatmıştı.

Tottenham ise 1-0 geri düştüğü maçta Aston Villa'yı 3-1 mağlup etmişti.

Manchester City - Tottenham karşılaşması 17 Ağustos Cumartesi günü TSİ 19:30'da oynanacak ve S-Sport kanalından naklen yayınlanacak.

Premier Lig'de 2. Hafta'nın programı ve puan durumu şöyle:



YORUMLAR

  • 0 Yorum