Arsenal - Manchester City muhtemel 11'ler

Fa Cup yarı final maçında Arsenal ile Manchester City kozlarını paylaşacak. İşte kritik maç öncesinde öne çıkan bilgiler ve takımların son durumları...

Arsenal - Manchester City muhtemel 11'ler
18 Temmuz 2020 - 00:58 - Güncelleme: 18 Temmuz 2020 - 22:20

Arsenal ile Manchester City, FA Cup yarı finalinde kozlarını paylaşacak.

Wembley  Stadyumu'nda oynanacak karşılaşmayı Jonathan Moss yönetecek. Mücadele saat 21:45'ten itibaren TRT Spor'dan naklen yayınlanacak.

Muhtemel 11'ler

Arsenal: Martinez, Mustafi, Luiz, Kolasinac, Bellerin, Ceballos, Xhaka, Tierney, Nelson, Aubameyang, Lacazette

Manchester City: Ederson, Walker, Otamendi, Laporte, Mendy, Silva, Rodrigo, Bruyne, Mahrez, Sterling, Jesus

Eksikler

Arsenal: Martinelli, Chambers, Leno, Mari(sakat), Nketiah(cezalı)

Manchester City: Agüero ve Bravo(sakat)

Takımların son durumu

Ligde ilk 4 umutlarını kaybeden Arsenal, son maçta Liverpool karşısında 1-0'dan geri dönerek aldığı 3 puanla Avrupa Ligi şansını artırdı. Takım halinde çok formda olmasalar da Lacazette'in son dönemdeki performansı fazlasıyla dikkat çekiyor. Manchester City'nin sorunlu savunma hattını zorlayabilirler.

Şampiyonluktan sonra 5 puan kaybı

Manchester City ise sürpriz Southampton mağlubiyeti sonrasında işleri yeniden sıkı tutmaya başladı ve üst üste 3 maçını kazandı. Bu karşılaşmalarda 12 gol atarken yalnızca 1 gol yediler. Ligde hedefsiz kalmalarına rağmen bu karşılaşma Şampiyonlar Ligi maçları öncesi onlar için önemli bir sınav olacak.

Arsenal'in galibiyeti yok

Arsenal ile Manchester City arasında oynanan son 10 maçın 1'i berabere biterken 8 karşılaşmayı Manchester ekibi kazandı. Arsenal ise sahadan 1 kez galibiyetle ayrıldı.

YORUMLAR

  • 0 Yorum