Arsenal Sanchez'i satmıyor

Geçtiğimiz sezonun ortalarından beri takımı Arsenal’in ‘sorunlu oyuncusu’ durumunda olan Alexis Sanchez’in satılmayacağı belirtildi.

Arsenal Sanchez'i satmıyor
30 Ağustos 2017 - 21:51

Arsenal’in, sözleşmesinin son senesine giren ve kariyerine kulübünde devam etmeyeceği bilinen Alexis Sanchez için önemli bir teklifi reddettiği öğrenildi.

55 milyona ret!

Arsenal’in, sezon bitiminde kulüpten ayrılmasına kesin gözüyle bakılan Alexis Sanchez için yapılan teklifi reddettiği belirtildi. Arsenal’in ezeli rakiplerinde Manchester City’nin yaptığı 55 milyon Euroluk teklifi reddederek Şilili yıldız hakkındaki tavrını netleştirdiği öğrenildi. Bu sezonki ilk resmi maçına geçtiğimiz hafta sonu Liverpool karşısında çıkan 28 yaşındaki futbolcunun, transfer dönemi tamamlanmadan bir teklif daha alması bekleniyor.

Sezon sonu gidiyor

28 gol attığı geçtiğimiz sezonun ortalarından itibaren Arsenal’in problemli oyuncusu ilan edilen ve kulübün yaptığı sözleşme uzatma tekliflerini ısrarla reddeden Şilili yıldızın, sezon sonunda takımdan ayrılmasına kesin gözüyle bakılıyor. Takımın teknik direktörü Arsene Wenger ile sorunları kamuoyuna da yansıyan yıldız futbolcunun, kulüp yönetimine ‘beni satın’ çağrısında bulunduğu öne sürüldü.

YORUMLAR

  • 0 Yorum