Asamoah'ta yeni gelişme

Dün akşam saatlerinde kesin anlaşma sağlandığı belirtilen Kwadwo Asamoah transferinde kritik bir detay olduğu iddia edildi.

Asamoah'ta yeni gelişme
31 Ağustos 2017 - 20:15

İddiaya göre Avrupa transfer dönemi bitene kadar Juventus transfer yapamazsa, Asamoah sarı-kırmızılı formayı giyemeyecek.

Kritik detay

Avrupa’da transfer döneminin sonuçlanmasına saatler kala Galatasaraylılar’ı endişelendirecek bir iddia ortaya atıldı. Kwadwo Asamoah’ı dün akşam saatlerinde Galatasaray’a satmak konusunda karar kılan Juventus’un, sol bek mevkiindeki yetersiz rotasyondan dolayı bu transferi askıya aldığı iddia edildi. Eğer İtalyan ekibi transfer döneminin bitişine (01.00) kadar bu bölgeye bir takviye yapamazsa, Ganalı yıldız Juventus’ta kalacak.

Asamoah iması

Öte yandan dün akşam saatlerinde Kwadwo Asamoah’ın Galatasaray’a transferinin kesinleştiği belirtilmişti. Yerli ve yabancı kaynaklardan gelen bilgilerde Galatasaray’ın Juventus’u 4.7 milyon Euro’luk bonservis bedeline ikna ettiği, oyuncuya da 4 yıl üzerinden 2.5 milyon Euro ödeneceği öğrenilmişti. Bu sabah Galatasaray’ın resmi twitter sayfası TT Stadyumu’nun sol tarafının aydınlık olduğu bir fotoğraf paylaşmış ve bu resim Galatasaray taraftarlarınca ‘resmi açıklama’ olarak görülmüştü.

YORUMLAR

  • 0 Yorum