Asamoah'tan Galatasaray'a şok haber

Sol bek arayışındaki Galatasaray’ın hedefindeki Ganalı yıldız Kwadwo Asamoah konusunda kötü bir haber geldi.

Asamoah'tan Galatasaray'a şok haber
22 Ağustos 2017 - 10:06 - Güncelleme: 22 Ağustos 2017 - 11:04

Sarı-Kırmızılılar’ın uzun süredir peşinde koştuğu Juventuslu Kwadwo Asamoah’ın transfer şartlarından birinin oluşmadığı öne sürüldü.

Spinazolla gelişmesi

Galatasaray’da Asamoah bekleyişi sürerken, italya’dan gelen bir haber keyifleri kaçırdı. Oyuncunun kulübü Juventus’un, Ganalı yıldızın yerine düşünüdüğü Leonardo Spinazolla’nın kulübü Atalanta’dan beklenmedik bir yanıt aldığı öne sürüldü. Sky Italia’nın haberine göre Galatasaray’a gitmek isteyen Asamoah’ı gözden çıkartan Juventus, futbolcunun yerine düşündüğü Atalanta’nın sol beki Spinalozza için kulübü ile anlaşamadı. Sezon için halen yedek sol bekini belirleyemeyen Juventus’un, Asamoah’ın gitmesine izin vermeyebileceği öne sürüldü.

Kadroda yoktu

Ancak geçtiğimiz hafta sonu bu haberi yalanlayabilecek bir gelişme yaşanmıştı. Spinazolla’nın takımı Atalanta, oyuncuyu maç kadrosunda yer vermemişti. Normalde takımın 11 oyuncusu olan futbolcu, takımının oynadığı zorlu Roma deplasmanına ‘transfer görüşeleri’ nedeniyle götürülmemişti. Spinazolla ve Asamoah’ın gelecekleri bu hafta sonuna kadar belli olacak.

YORUMLAR

  • 0 Yorum