Aston Villa kazandı, Leipzig puansız kaldı

Aston Villa, UEFA Şampiyonlar Ligi'nin 6. haftasında deplasmanda RB Leipzig'i 3-2 mağlup etmeyi başardı.

Aston Villa kazandı, Leipzig puansız kaldı
11 Aralık 2024 - 01:14
UEFA Şampiyonlar Ligi'nin 6. haftasındaki maçta RB Leipzig sahasında Aston Villa'yı konuk etti. 90 dakika sonunda RB Leipzig, İngiliz temsilcisi Aston Villa'ya 3-2 mağlup oldu.

Aston Villa'ya 3 puanı getiren golleri 3. dakikada McGinn, 52. dakikada Duran ve 85. dakikada Barkley kaydetti. RB Leipzig'in gollerini ise 27. dakikada Openda ve 62. dakikada Baumgartner attı.

Bu sonucun ardından Devler Ligi'nde Aston Villa puanını 13 yaparken, RB Leipzig puansız durumda kaldı.

UEFA Şampiyonlar Ligi'nin 7. haftasında Aston Villa deplasmanda AS Monaco ile karşılaşacak. RB Leipzig ise bir sonraki maçında sahasında Sporting'i konuk edecek.

YORUMLAR

  • 0 Yorum