Aston Villa, Young Boys'u rahat geçti

Aston Villa, UEFA Şampiyonlar Ligi'nde sezonun açılış maçında deplasmanda Yougn Boys'u 3-0 mağlup etti.

Aston Villa, Young Boys'u rahat geçti
17 Eylül 2024 - 21:12 - Güncelleme: 17 Eylül 2024 - 23:27
UEFA Şampiyonlar Ligi 2024/2025 sezonu heyecanı başladı. Bu sezon lig formatında oynanan Şampiyonlar Ligi'nin açılış maçında Aston Villa deplasmanda Young Boys ile karşı karşıya geldi. Play-off turunda Galatasaray'ı eleyerek Şampiyonlar Ligi'ne katılan Young Boys ilk maçında Aston Villa'ya 3-0 mağlup oldu.

Aston Villa'ya galibiyeti getiren golleri 27. dakikada Tielemans, 38. dakikada Ramsey ve 86. dakikada Onana kaydetti. Aston Villa'nın 78. dakikada Duran ile attığı bir gol de ofsayt gerekçesiyle iptal oldu.

Young Boys, UEFA Şampiyonlar Ligi'ndeki ikinci maçında 1 Ekim Salı akşamı deplasmanda Barcelona ile karşı karşıya gelecek. Aston Villa ise Şampiyonlar Ligi'ndeki ikinci maçında sahasında Bayern Münih'i konuk edecek. Aston Villa - Bayern Münih maçı 2 Ekim Çarşamba akşamı oynanacak.

TIKLA! FUTBOO BAHİS TAHMİNLERİ TELEGRAM KANALINI SEN DE TAKİP ET

- Yapay zeka destekli tahminler
- Özel istatistikler ve infografikler
- Altan Tanrıkulu ve ekibimizin kuponları
- Spor Toto tahminleri ve daha fazlası



YORUMLAR

  • 0 Yorum