Ataman'dan Dursun Özbek'e sert yanıt

Galatasaray Odeabank’ın eski başantrenörü Ergin Ataman, “Bizim kulübümüzde bugüne kadar herkes hakkını almıştır” diyen başkan Özbek’e sosyal medya hesabından karşılık verdi.

Ataman'dan Dursun Özbek'e sert yanıt
19 Haziran 2017 - 16:18

Galatasaray Odeabank'la yolları ayrılan başantrenör Ergin Ataman, sosyal medya hesabından, sarı-kırmızılı kulübün başkanı Dursun Özbek’e yanıt verdi.

Ergin Ataman, resmi sosyal medya hesabından takipçileri ile yaptığı paylaşımda, “Doğru ve yanlışların takdirini Galatasaray taraftarı, kongresi ve spor kamuoyu verir. Umarım 1 yıldır olan borç ve son 3 maaşı öderler” ifadesini kullandı.




Galatasaray Kulübü Başkanı Dursun Özbek, Ergin Ataman'ın “Galatasaray'da ücretsiz çalışırım” sözlerine tepki göstererek, “Bizim kulübümüzde bugüne kadar herkes hakkını almıştır” derken şöyle devam etmişti:

“HERKES SAYGI DUYMALIDIR”

“Bundan sonra da böyle devam eder. Ben hocanın ifadelerini söylenmemiş kabul ediyorum. Yine de bu olayı fazla kurcalamamak lazım. Galatasaray'a hizmet ederseniz daima karşılığını alırsınız. Gün gelince sona ermesi gereken şeyler de biter. Basketbolda söz Can Topsakal'dadır. Divan kurulunda neler düşündüğünü bizlerle paylaştı. Herkes bu karara saygı duymalıdır. Bir şeyi çevirmek mümkün olmadığı için bundan sonraki yorumlar sadece Galatasaray'a zarar verir.”

 

YORUMLAR

  • 0 Yorum