Atiba'dan Burak Yılmaz sözleri

Kanadalı yıldız yeni transferleri için, "Burak Yılmaz her zaman büyük bir tehdit. kariyeri boyunca oynadığı her takıma çok ciddi katkı yapmış bir oyuncu. Gol özelliği çok yüksek, bize karşı oynadığında da bunu görmüştüm. Doğru koşuları yapan, golü koklayan bir oyuncu." ifadesini kullandı.

Atiba'dan Burak Yılmaz sözleri
05 Ocak 2019 - 16:06

Beşiktaş'ın Kanadalı orta saha oyuncusu Atiba Hutchinson, siyah-beyazlı takımın Antalya'da kamp yaptığı otelde bir basın toplantısı düzenledi.

Atiba'nın konuşmasından öne çıkan başlıklar şu şekilde:

"İlk yarıda işler istediğimiz gibi gitmedi, inişli çıkışlı bir ilk yarı geçti, istikrar yakalayamadık, istediğimiz noktaya gelemedik. Sıkı çalışıp ligin ikinci yarısına iyi başlamak ve seri yakalamak istiyoruz."

"Hepimiz profesyoneliz ve sorumluluklarımızı biliyoruz. Arkadaşlarımız ile aramızda bir iletişim sorunu yok ama işlerin iyi gitmediği ortada. Kötü gidişatı ortadan kaldırmak için ligin ikinci yarısına iyi başlamak zorundayız!"

“Kamp iyi geçiyor. Tatilde dinlendik ve tazelendik. Güzel bir ortamda ligin ikinci yarısı için çalışmalara başladık. Huzurlu bir şekilde çalışıyoruz. Ligin ikinci yarısına iyi başlamak istiyoruz. İlk yarıda inişli çıkışlı bir performans sergiledik. "

"Larin’in Beşiktaş için uygun oyuncu olduğunu söyledim. Tüm golcüler gibi oynamaya ihtiyacı var. Gelişim sağlayacağına inanıyorum."

"Burak Yılmaz her zaman büyük bir tehdit. kariyeri boyunca oynadığı her takıma çok ciddi katkı yapmış bir oyuncu. Gol özelliği çok yüksek, bize karşı oynadığında da bunu görmüştüm. Doğru koşuları yapan, golü koklayan bir oyuncu."



YORUMLAR

  • 0 Yorum