Atletico deplasmanda kazandı

La Liga'nın 5.hafta maçında Atletico Bilbao deplasmanına konuk olan Atletico Madrid, sahadan 2-1'lik galibiyetle ayrıldı.

Atletico deplasmanda kazandı
20 Eylül 2017 - 22:23

Penaltı kaçtı!

La Liga'nın 5.hafta maçında Bilbao deplasmanına konuk olan Atletico Madrid, maça iyi başlayan taraf oldu. İlk dakikalardan itibaren oyun üstünlüğünü koruyan Diego Simeone'nin ekibi, zaman zaman önemli fırsatlar bulsa da aradığı golü bulmayı başaramadı. Ender gelişen hücumlarından bitinde penaltı kazanan ev sahibi ekip Atletico Bilbao, 41.dakikada bu vuruştan Aduriz ile yararlanamadı. İlk 45 dakikalık bölüm 0-0'lık skorla sonuçlandı.

Goller geldi

Maçın ikinci devresine de iyi başlayan taraf konuk Atletico Madrid oldu. Rakibinin kalesini uzun bir süre abluka altına alan Kırmızı-Beyazlı ekip, aradığı golü de çok geçmeden bulmayı başardı. 55.dakikada topu ağlara gönderen Angel Correa, takımını 1-0 öne geçirdi. Zaman zaman kalesinde tehlikler göre Atletico, 73.dakikada Carrasco ile farkı 2'ye çıkardı. Bilbaolu Raul Garcia skoru 90'da belirledi. Bu sonuçla 5.maçlar sonunda puanını 11 yapan konuk takım ligde ikinciliğe yükselirken, Atletico Bilbao 7 puanla 8.sırada kaldı.

YORUMLAR

  • 0 Yorum