Atletico'nun cezası transfer piyasasını etkileyebilir

Daha önce FIFA tarafından ceza aldığı açıklanan Atletico'nun CAS'a yaptığı başvuru da reddedildi. İspanyol ekibi 2018'e kadar transfer yapamayacak.

Atletico'nun cezası transfer piyasasını etkileyebilir
01 Haziran 2017 - 12:27

İspanya La Liga ekiplerinden Atletico Madird'in transfer cezası CAS tarafından onandı. Buna göre İspanyol kulübü 2018 Ocak ayına kadar kadrosuna oyuncu dahil edemeyecek.

CAS KARARI ONADI

14 Ocak 2016'da 18 yaş altı oyuncuların transferinde yapılan usulsüzlükler sebebiyle iki dönem boyunca FIFA'dan transfer cezası alan ve itirazlar sonucu bu cezayı donduran FIFA, temyiz komitesinin kararı onamasıyla Atletico, CAS'a başvurdu. Ancak Spor Tahkim Mahkemesi (CAS)'nin verdiği karar İspanyol ekibinin cezasını 2018'e kadar kesinleştirdi.

GRIEZMANN VE OBLAK TAKIMDA KALABİLİR

Önümüzdeki transfer döneminde kadrosunu güçlendiremeyecek Atletico'nun oyuncu satışını da durdurması bekleniyor. Özellikle Avrupa'da Manchester United, Chelsea ve Juventus gibi dev kulüplerin transfer listesinde olan Antoine Griezmann'ın kulüpten ayrılması çok zora girerken kaleci Jan Oblak'ın da takımda kalması bekleniyor. 

LACAZETTE TRANSFERİ İPTAL OLDU

Ayrıca ceza sebebiyle Lyon'dan Atletico'ya transferi beklenen Alexandre Lacazette'in de farklı bir takıma gitmesi bekleniyor. 

YORUMLAR

  • 0 Yorum