Atletico yeni stadını galibiyetle açtı

La Liga'nın 4.hafta maçında Malaga'yı yeni evi Wanda Metropolitano 'da ağırlayan Atletico Madrid, sahadan 1-0'lık galibiyetle ayrıldı.

Atletico yeni stadını galibiyetle açtı
16 Eylül 2017 - 23:21

Gol bir türlü gelmedi

La Liga'nın 4.hafta maçında Malaga'yı yeni stadyumu Wanda Metropolitana'da konuk eden Atletico Madrid, maça daha iyi başlayan taraf oldu. Lige istediği başlangıcı yapamayan ve puansız olan Malaga'ya karşı ilk dakikalardan itibaren üstünlüğünü ortaya koyan Simeone'nin ekibi, gol yollarında sorun yaşadı. Antoine Griezmann ve Angel Correa ile girdiği fırsatlardan yararlanamayan ev sahibi, üstünlük sayısını bir türlü bulamadı. Devre boyunca savunma durumunda olan Malaga, 45 dakikada rakip kaleye yalnızca 1 şut çekebildi.

Açılış Griezmann'dan

Maçın ikinci 45 dakikalık bölümüne de daha iyi başlayan taraf Atletico oldu. Yeni stadyumunda taraftarının da desteğini arkasına alan ev sahibi, rakip kalede net pozisyonlar yakalayamasa da oyuna hükmetmeyi başardı. Zaman zaman Malaga hücumlarını karşılamakta zorlanan Madrid, aradığı golü Fransız yıldızı Antoine Griezmann ile buldu. 61.dakikada sahneye çıkan golcü, skoru 1-0 yaptı. Oyunun geri kalan bölümünde 'şölen havası' yaşatan Atletico, sahadan 1-0'lık galibiyetle ayrılırken puanını 8'e yükseltti. Malaga ile 0 puanda kaldı.


Arda İlçöl futboo.com

YORUMLAR

  • 0 Yorum