Attila Szalai'den Gustavo ve şampiyonluk sözleri

Fenerbahçe'nin başarılı savunma oyuncusu Attila Szalai, Luiz Gustavo'dan çok şey öğrendiğini açıkladı.

Attila Szalai'den Gustavo ve şampiyonluk sözleri
11 Mart 2021 - 03:06
Fenerbahçe'nin devre arasında transfer ettiği Attila Szalai, Fenerbahçe Televizyonu’nda yayınlanan ‘Günün Röportajı’ programında açıklamalarda bulundu.

Szalai, Fenerbahçe'de Gustavo'nun önemine dikkat çekerken, hedeflerinden de bahsetti.

Sezon sonunda şampiyonluk hedeflediklerini dile getiren Szalai ''Biz her zaman en iyi performans için çalışıyoruz. Bundan sonra da böyle olacak. Amacımız sezonu şampiyonlukla bitirmek. Her gol sonunda tüm takım arkadaşlarımızla birlikte sevinç yaşıyoruz. Her oyuncu, takım arkadaşının iyi performansına seviniyor. Zaten bu da aile ortamının güzelliğini gösteriyor. Gol atmayan oyuncular da kendileri gol atmış gibi seviniyorlar. Bu takım için çok önemli. Her geçen gün kendimizi geliştirmemiz gerektiğini biliyoruz'' ifadelerini kullandı.

Fenerbahçe orta sahasının önemli ismi Luiz Gustavo'ya dikkat çeken Szalai, ''Çok sayıda genç oyuncumuz var. Bu genç oyuncular da Luiz Gustavo gibi gerçekten kariyeri üst seviyede, kaliteli bir oyuncuyla çalışmanın avantajını yaşıyor. Benim için onunla bu takımda oynamak ve aynı odayı paylaşmak bir fırsat. Ondan birçok şey öğreniyorum. Saha içinde olsun saha dışında olsun bana yardımcı oluyor. Her türlü desteğini sunuyor ve ondan çok şey öğrendim.  Söyleyeceğim ilk şey süper bir profesyonel olması. Mantalitesinin kazanmak üzerine kurulu olduğunu herkes biliyor. Saha içinde ve antrenmanlarda da görüyoruz. Bütün arkadaşlarımızın arzusu ve mantalitesi bu yönde. Saha dışında da çok iyi bir insan, çok iyi bir karakter'' dedi.

YORUMLAR

  • 0 Yorum