Aubameyang için kader günleri

Hemen her transfer dönemi Borussia Dortmund’tan ayrılacağı konuşulan Aubameyang için çok net bir açıklama geldi.

Aubameyang için kader günleri
18 Temmuz 2017 - 09:50

Alman ekibinin yönetim kurulu başkanı Watzke, Aubameyang’ın transfer etmek isteyen kulüplerin önlerinde yalnızca birkaç günü olduğunu belirtti.

ÜLTİMATOM VERİLDİ

Bundesliga’da geçen sezonun gol kralı olan Pierre Emerick Aubameyang için ültimatom, Dortmund’un en üst düzey yöneticisi tarafından verildi. Adı Real Madrid, Chelsea ve Milan ile sık sık anılan Gabonlu için kendilerine resmi bir teklif ulaşmadığını belirten Watzke, oyunuyu almak isteyen kulüplere ültimatom verdi. Başkan, Auba için kendileri ile birkaç güne resmi temasa geçilmezse, forvetlerini kesinlikle satmayacaklarını açıkladı.

“KALMASINDAN YANAYIM”

Geçen sezonun gol kralı Aubaymeyang’ı seneye kadroda görmeyi dilediğini belirten yönetim kurulu başkanı, “Benim tavrım onun kalmasından yana. Ancak bizden fazla para ödeyebilecek kulüpler olduğu da aşikar. Bu kulüpler onun için belirlediğimiz bonservisi ödeyeceklerse onu satabiliriz. Aksi takdirde onun yerini dolduramayacağımız bir zaman diliminde teklif yapılırsa, onu kesinlikle satmayız” diye konuştu.

Öte yandan Aumebeyang'ın maliyetinin çok yüksek olması nedeniyle Milan kulübü yeni forvet adayı olarak Belotti'yi belirledi.

Dortmund'un yıldızıyla halen Real Madrid ve Chelsea ilgileniyor.

YORUMLAR

  • 0 Yorum