Avcı: Podolski elle attı ama sustum

Başakşehir Teknik Direktörü Abdullah Avcı, son dönemde çok tartışılan hakem hataları ile ilgili değerlendirmelerde bulundu

Avcı: Podolski elle attı ama sustum
07 Şubat 2017 - 10:15

Başakşehir Teknik Direktörü Abdullah Avcı, son dönemde çok tartışılan hakem hataları ile ilgili değerlendirmelerde bulundu. beIN Sports'ta katıldığı canlı yayında açıklamalarda bulunan Avcı, "Kaybettiğin anda birisini suçlaman lazım. Hakemlerin bu kadar konuşulduğu yerde hakemlerin hata yapmama şansı yok" dedi.

  Tecrübeli teknik adam, hakemler hakkında konuşmadığını ifade ederek, "Galatasaray maçından sonra mikrofonu sokup, ne diyorsun diyorlar mesela. Podolski geçen sene elle attı, ben konuşmadım. Basın geldi, ne diyorsunuz diye. Sen ne diyorsun dedim. Penaltı dedi. O zaman yaz dedim. Biz bunu bu kadar konuşacaksak, bunun altından nasıl kalkacağız" ifadelerini kullandı.   BENİM DE CANIM YANIYOR Hakemlerin de baskı altında olduğunu vurgulayan Avcı, "Türk futbolunun sorumlusu hakemler midir? Beşiktaş-Fenerbahçe derbisi mesela. Bu kadar temasların olduğu ve her pozisyonda itiraz edilen yerde, o adamın yerine kendimizi koyup empati yapalım. Benim de canım yanıyor, yanmıyor değil. Sürekli konuşalım mı. Oyuncu da, hoca da hakemden konuşuyor. Kötü performanstan yırtayım diyor. Cumartesi günü İngiltere'de nasıl hatalar oldu, hiç konuşuldu mu" şeklinde konuştu.