Avrupa devleri Gedson'un peşinde!

Beşiktaş'ın Portekizli yıldızı Gedson Fernandes, Club Brugge maçında Avrupa'nın dev kulüpleri tarafından takip edildi.

Avrupa devleri Gedson'un peşinde!
23 Eylül 2023 - 10:21
Beşiktaş’ın 24 yaşındaki yıldızı Gedson; Borussia Dortmund, Borussia Mönchengladbach ve Atletico Madrid’in gözlemcileri tarafından izlendi. Üç kulübün, başarılı oyuncuyu siyah-beyazlıların İstanbul’daki maçlarında da takip edeceği öğrenildi.

Tribünden izlendi

Beşiktaş'ın perşembe gecesi Club Brugge ile deplasmanda oynadığı UEFA Konferans Ligi grup maçında üç kulübün temsilcilerinin Portekizli yıldız için tribünde olduğu öğrenildi.

Mercek altına alındı

Almanya'dan Borussia Dortmund ve Borussia Mönchengladbach, İspanya'dan da Atletico Madrid takımlarının Gedson Fernandes'i Club Brugge karşılaşmasında mercek altına aldığı belirtildi.

İstanbul'da da izlenecek

Gedson'un yanı sıra Club Brugge'den Onyedika ve Cuyper de izlenen futbolcular arasında yer aldı. Bu arada üç kulübün scoutlarının Beşiktaşlı oyuncuyu İstanbul'daki maçlarda da takip edeceği kaydedildi.

Beşiktaş performansı

Daha önce Türkiye'de Galatasaray ve Çaykur Rizespor formalarını da giyen Gedson Fernandes, siyah-beyazlı ekipte 47 maça çıkarken orta sahadaki dinamizmi ile takımın vazgeçilmezi olmayı başardı. 24 yaşındaki oyuncu bu maçlarda 4 gol, 9 asist üretti.

(Sabah)

YORUMLAR

  • 0 Yorum