Avrupa devleri Kim Min Jae'ye hayran kaldı

Fenerbahçe'nin Güney Koreli stoperi Kim Min Jae, Trabzonspor maçında gösterdiği performansla kendisini izlemeye gelen Avrupa devlerinden tam not aldı.

Avrupa devleri Kim Min Jae'ye hayran kaldı
09 Mart 2022 - 11:30
Portekiz basını Fenerbahçe’nin Trabzon ile oynadığı derbi maçta Porto, Tottenham, Chelsea, Arsenal ve Juventus’un Kim Min Jae’yi izlediğini yazdı. İddiaya göre Porto teknik direktörü Sergio Conceiçao, Kim Min Jae’nin performansından son derece memnun kaldı.

Fenerbahçe'nin sezon başında kadrosuna kattığı Güney Koreli stoper Kim Min-Jae, gösterdiği başarılı performansların ardından Avrupa devlerinin transfer radarına girdi. 

Porto, Tottenham, Chelsea, Arsenal, Juventus

Portekizli gazeteci Pedro Sepulveda'nın haberine göre Avrupa devleri Porto, Tottenham, Chelsea, Arsenal ve Juventus, Fenerbahçe'nin Trabzonspor ile oynadığı maçta 25 yaşındaki savunma oyuncusunu takip etti. 

İddialara göre Porto teknik direktörü Sergio Conceiçao, Güney Koreli futbolcunun performansından oldukça memnun kaldı. Sezon başında Çin ekiplerinden Beijing Guoan'dan Fenerbahçe'ye transfer olan Kim-Min Jae'nin ismi ara transfer döneminde de transfer iddiaları ile gündeme gelmişti.

Daha önce de Szalai ile birlikte transfer haberleri çıkan Kim Min Jae için yönetimin kapıyı 20 milyon Euro'dan açacağı ifade ediliyor. (Takvim)
 

YORUMLAR

  • 0 Yorum