Avrupa Ligi'nde yola devam

Galatasaray, UEFA Şampiyonlar Ligi A Grubu son maçında Kopenhag'a 1-0 mağlup oldu ve grubu 3. bitirerek Avrupa Ligi'ne katılma hakkı kazandı.

Avrupa Ligi'nde yola devam
13 Aralık 2023 - 00:59 - Güncelleme: 13 Aralık 2023 - 01:14
UEFA Şampiyonlar Ligi A Grubu 6. hafta maçında Galatasaray deplasmanda Kopenhag ile karşı karşıya geldi. Temsilcimiz Galatasaray, 90 dakika sonunda Kopenhag'a 1-0 mağlup oldu ve grubu 3. bitirerek yoluna Avrupa Ligi'nde devam etme hakkı kazandı.

İki takımın da kontrollü bir oyunu tercih ettiği ilk 45 dakikada gol sesi çıkmadı ve ilk yarı 0-0 sona erdi. İkinci yarıda gole daha çok ihtiyacı olan temsilcimiz rakip alanda etkili olmaya çalışssa da Kopenhag savunmasını aşamadı. Ev sahibi ekip 58. dakikada Lerager'in golüyle 1-0 öne geçti.

Mücadelenin 90. dakikasında ev sahibi ekipten Lerager kırmızı kart görerek oyun dışında kaldı.

Galatasaray golden sonra birkaç pozisyon bulsa da bunları gole çeviremedi ve 90 dakika sonunda Galatasaray sahadan 1-0'lık yenilgiyle ayrıldı.

Yola Avrupa Ligi'nde devam

Galatasaray'ı yakından ilgilendiren maçta Bayern Münih deplasmanda Manchester United'ı 1-0 mağlup etti ve UEFA Şampiyonlar Ligi A Grubu'nu temsilcimiz Galatasaray 3. sırada tamamladı. Temsilcimiz yoluna UEFA Avrupa Ligi'nde devam edecek.

YORUMLAR

  • 0 Yorum