Avrupa Ligi, transfer, yabancı sınırı

Fatih Terim, Lokomotiv Moskova maçı öncesi düzenlediği basın toplantısında önemli açıklamalarda bulundu.

Avrupa Ligi, transfer, yabancı sınırı
03 Kasım 2021 - 17:28 - Güncelleme: 03 Kasım 2021 - 17:30
Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim, Avrupa Ligi'nde oynayacakları Lokomotiv Moskova maçı öncesi basın toplantısında önemli açıklamalarda bulundu.

Fatih Terim, grup liderliği için Lokomotiv Moskova maçının önemli olduğunu söylerken, yabancı sınırlaması ve transfer konularına da değindi.

Gruptaki durumu değerlendiren tecrübeli teknik adam ''Gruptan çıkarsak birçok şeyi hep beraber hayal edebiliriz. Her geçen gün daha iyi olacağımıza inanıyoruz. Zor bir grupta yarışıyoruz. okomotiv Moskova, yeni teknik direktörü Gisdol ile çıkış yakaladı. Rusya'daki maç, planladığımız şekilde gitti. Belki de o gecenin en güzel golünü attık. Gruptan lider çıkmamız için bu maç önem taşıyor'' dedi.

''Ocak ayı için planlarımız var''

Ocak ayı transfer planlarını da anlatan Fatih Terim, ''Ocak ayı için planlarımız var. Herkes de değişime hazır olmalıdır. Gençlerimizin her geçen gün tecrübelendiğini de düşünecek olursak, gelenlerle beraber kaynaşma sıkıntısı olmadığına göre tekrar güçlü, eksik olan yerlere de kendine göre takviye yapacağız'' ifadelerini kullandı.

''Oyuncuyu Türk - yabancı diye ayıramazsın''

Tecrübeli teknik adam son olarak da yabancı sınırlamasıyla ilgili ''Yabancı kuralı değişiyor ama bu kuralın hedefinin 14 Türk olduğunu bir türlü anlatamadım. Yabancı zaten serbestti. Bu, bir bakış açısı. Yasaklarla hiçbir yere varamayız. Oyuncuyu Türk-yabancı diye ayırt edemezsiniz. Yasaklarla hiçbir yere varamayız. Oyuncuyu Türk-yabancı diye ayırt edemezsiniz'' dedi.

YORUMLAR

  • 0 Yorum