Avrupa macerası Galatasaray'la başlıyor

UEFA Avrupa Ligi'ndeki temsilcimiz Galatasaray bu aşam 20:00'de İsveç'in Östersunds takımıyla deplasmanda karşılaşıyor.

Avrupa macerası Galatasaray'la başlıyor
13 Temmuz 2017 - 14:29 - Güncelleme: 13 Temmuz 2017 - 15:13

Türk takımlarının yeni sezondaki Avrupa macerası bu gece başlıyor. UEFA Avrupa Ligi'ndeki temsilcimiz Galatasaray 2. öneleme turu ilk maçında bu akşam İsveç'in Östersunds takımıyla deplasmanda karşılaşıyor.

İsveç Ligi'nde 14 hafta sonunda 6.sırada bulunan Östersunds ile Galatasaray Jamtkraft Arena'da saat 20'de karşılaşacak. Karşılaşma Kanal D'den naklen ekranlara gelecek.

KARŞILAŞMAYI CANLI İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN...

Suni çim zeminde oynanacak karşılaşmanın rövanşı 20 Temmuz Perşembe günü Türk Telekom Stadı'nda yapılacak. 

MUHTEMEL 11'LER

ÖSTERSUNDS: Keita, Edwards, Sotirios, Pettersson, Widgren, Sema, Nouri, Bachirou, Somi, Gero, Ghoddos

GALATASARAY: Muslera, Linnes, Maicon, Ahmet, Carole, Selçuk, Tolga, Yasin, Rodrigues, Sinan, Gomis

Sarı-kırmızılı takımda kadro dışı kalan Wesley Sneijder, Hakan Balta, Nigel de Jong ve Luis Cavanda oynamayacak. Ayrıca sakatlıkları bulunan Younes Belhanda ve Eren Derdiyok'un da bu akşam riske edilmesi beklenmiyor.

BAŞKAN ÖZBEK DE MAÇTA

Galatasaray Başkanı Dursun Özbek, sezonun ilk resmi mücadelesinde takımının yanında olacak.. Başkan Özbek maçı izledikten sonra özel uçakla İstanbul'a dönecek.

STAD 8500 KİŞİLİK

Östersunds, yaklaşık 20 yıllık bir kulüp. 1996 yılında kurulmuş. Takımın teknik direktörlüğünü 42 yaşındaki İngiliz Graham Potter yapıyor. İsveç ekibi içsahadaki maçlarını 8 bin 500 kişilik Jamtkraft Arena'da oynuyor.

HOPCUTT'A DİKKAT

İsveç ekibinin en dikkat çeken ismi bu sezon İngiliz Jamie Hopcutt. 6 maçta attığı 5 golle takımını sırtlıyor. İsveçli oyuncuların ağırlığını oluşturduğu takımın toplam değeri ise 2,5 milyon euro civarında. Ayrıca Östersunds'ta 6 yabancı futbolcu var. 

YORUMLAR

  • 0 Yorum