Avrupa'nın en formda 3 takımından biri Giresunspor

TFF 1. Lig'de oynadığı son 10 maçın 9'unu kazanan Giresunspor, Süper Lig yolnuda emin adımlarla ilerlerken, Avrupa'nın en formda 3 takımından biri olmayı da başardı.

Avrupa'nın en formda 3 takımından biri Giresunspor
09 Şubat 2021 - 01:53 - Güncelleme: 09 Şubat 2021 - 01:57
FUTBOO | Süper Lig'de son mücadelesini 1977'de gerçekleştiren Giresunspor, TFF 1. Lig'de yoluna emin adımlarla devam ediyor.

Son olarak Bursaspor'u mağlup eden Giresunspor, puanını 44'e yükseltirken, ligdeki galibiyet serisini de 9 maça çıkardı. 9 maçtır ligde kazanan Giresunspor, bu alanda Avrupa'nın profesyonel liglerindeki en formda takımlarından biri olmayı başardı. Yeşil-beyazlılar Avrupa'nın birinci ve ikinci ligleri dikkate alındığında Olympiakos ve Manchester City ile birikte en formda takım olarak dikkat çekiyor.

Manchester City ligde oynadığı son 10 maçı da kazanırken, Olympiakos ve Giresunspor oynadıkları son 10 maçın 9'unu kazanıp birinde berabere kaldılar.

Son 10 lig maçında Avrupa'nın en formda 3 takımı;

Manchester City - 10 galibiyet
Olympiakos - 9 galibiyet, 1 beraberlik
Giresunspor - 9 galibiyet, 1 beraberlik

Hakan Keleş ile farklı bir hava

Giresunspor'un başarısının sırlarında ve mimarlarından biri de elbete teknik direktör Hakan Keleş! Hakan Keleş'in göreve gelmesinin ardından TFF 1. Lig'de sadece 1 yenilgi alan Giresunspor, ligde oynadığı 20 maçta 13 galibiyet, 5 beraberlik ve 2 de yenilgi aldı.

YORUMLAR

  • 0 Yorum