Avrupa'nın gözü Galatasaray'da

Galatasaray'ın Mısırlı golcüsü Mostafa Mohamed'e talipler her geçen gün daha artıyor...

Avrupa'nın gözü Galatasaray'da
20 Ocak 2022 - 12:40 - Güncelleme: 20 Ocak 2022 - 13:05
UEFA Avrupa Ligi'nde grubunu namağlup lider bitiren Galatasaray, Spor Toto Süper Lig'de ise oldukça kötü bir performans sergiledi. Sarı-kırmızılılar, Ocak ayı transfer ve tescil döneminde kadrosuna takviye yapmak için girişimlerini hızlandırırken Fransız basınından flaş bir iddia ortaya atıldı. Fransız ekibinin, Galatasaray'da forma giyen tecrübeli futbolcuyu transfer etmek için çalışmalara başladığı vurgulandı. 

Galatasaray Kulübü'nde dün akşam saatlerinde sıcak bir gelişme daha yaşandı. Sarı-kırmızılı kulübün başkanı Burak Elmas'ın daveti sonrasında dünyaca ünlü futbol adamı Luis Campos, İstanbul'a geldi. Luis Campos'un Kasımpaşa müsabakasını tribünden takip edeceği öğrenildi.

Fransız basını duyurdu

Burak Elmas yönetimindeki Galatasaray'da tüm bu gelişmeler sıcaklığını korurken Fransız basınından flaş bir transfer iddiası ortaya atıldı. RMC Sport'un haberine göre; Galatasaray'ın yıldız futbolcusuna Fransız ekibi talip oldu. Fransa Ligue 1 ekibi Olympique Lyon'un Galatasaray'da forma giyen Mostafa Mohamed'i transfer etmek için çalışmalarına başladığı öğrenildi. Fransız devinin bu transfer için girişimlerini hızlandırdığı vurgulandı.

Haberin detaylarında Olympique Lyon'un bu transfer için rakiplerinin de olduğu vurgulandı. Mostafa Mohamed'i transfer etmek için Sevilla, Hertha Berlin ve Lille'in de ilgisinin bulunduğu ifade edildi.

Fransız basını aynı zamanda Galatasaray'ın Mostafa Mohamed için ne kadar bonservis bedeli talep edeceğinin önemli olduğu vurgulandı. Galatasaray Kulübü geçtiğimiz aylarda Mostafa Mohamed'in sözleşmesinde yer alan satın alma opsiyonunu kullanmıştı. (Milliyet)

YORUMLAR

  • 0 Yorum