Avrupa Süper Ligi için olay sözler; ''Aç gözlü, sahtekar'

İngiliz futbolunun efsane isimlerinden Gary Neville, Avrupa Süper Ligi için sert ifadeler kullanırken, yıllarca formasını giydiği Manchester United'a da tepki gösterdi.

Avrupa Süper Ligi için olay sözler; ''Aç gözlü, sahtekar'
19 Nisan 2021 - 11:59
İngiliz futbolunun ve Manchester United'ın efsane isimlerinden Gary Neville, Sky Sports'a Avrupa Süper Ligi hakkında açıklamalarda bulundu.

Garry Neville, bu organizasyona ve organizasyon içinde yer alan kulüplere büyük bir tepki gösterdi.

Yıllar boynca formasını giydiği Manchester United'ı da eleştiren Neville, ''Ben bir Manchester United taraftarıyım. Kendimi 40 senedir bu şekilde tanımlıyorum ama şu an iğreniyorum. En çok da Manchester United ve Liverpool’dan iğreniyorum. Liverpool, ‘Asla yalnız yürümeyeceksin’ diye şarkı söylüyorlar. Halkın kulübü, taraftarın kulübü böyle mi olur?'' ifadelerini kullandı.

''Bu tamamen aç gözlülük, sahtekarlık''

Organizasyonu 'aç gözlülük' olarak tanımlayan efsane isim ''Bu tamamen aç gözlülük. Tamamen rezalet, Bunların hepsi sahtekar. Man. United, Liverpool, Chelsea, Manchester City’nin sahiplerinin bu ülkede futbolla hiçbir ilgileri yok. Şaka gibi bir durum'' dedi.

Nevilla taraftarlara da kulüplerini korumaları yönünde çağrıda bulunurken ''Taraftarların kulüplerini koruması lazım. Bu paraları taraftarlar kazandırıyor. Futbolda paraya karşı değilim ama bu sahtekarlık'' ifadelerini kullandı.
 

YORUMLAR

  • 0 Yorum