Aybaba Sivas'a imzaladı

Süper Lig'in yeni takımı Sivasspor, Samet Aybaba ile 2+1 yıllık sözleşme imzaladı.

Aybaba Sivas'a imzaladı
30 Haziran 2017 - 16:47

Sivasspor Başkanı Başkanı Mecnun Otyakmaz, imza töreninde geçen sezonun ardından prensipte el sıkıştıkları Aybaba ile işi resmiyete döktüklerini belirtti. 

Geçen sezon gösterdiği performans dolayısıyla Samet Aybaba'ya teşekkür eden başkan Otyakmaz, “Kendisinden hem bu yıl hem daha sonraki yıllarda üstün başarı beklediğimizi söylemek istiyoruz. Biz de o başarıyı elde etmek için elimizden gelen her türlü desteği verip, transferleri yapıp, takımı hocamızın arzu ettiği noktaya getirmeyi istiyoruz. Hem hocamıza hem de Sivasspor camiasına hayırlı uğurlu olsun” ifadesini kullandı. 

Transfer çalışmalarına da değinen başkan Otyakmaz, menajer müessesinin tam oturmadığını, bunun için ketum davrandıklarını söyledi. 

Otyakmaz, “Hem görüşmeler bozuluyor hem de fiyatlarda şişme oluyor. Sizler bizlerden sürekli isim bekliyorsunuz ama maalesef bir müddet daha bu konuda ketum olmaya karar verdik. Önümüzdeki hafta başından itibaren arzu ettiğimiz, listemizde olan ve görüşmelerde mesafe kat ettiğimiz oyuncular şehrimize gelmeye başlayacak. Bu konuda taraftarımız müsterih olsun” yorumunda bulundu. 

Teknik Direktör Samet Aybaba ise geçen yıl TFF 1. Lig'deki şampiyonluğun herkesi mutlu ettiğini ifade ederek, “Sivasspor'un durması gereken yer Süper Lig. Yeni bir oluşum içine gireceğiz, yeniden planlayacağız. Herkese keyif veren bir takım olacağız. Ligin renklerinden olmaya çalışacağız. Bunun için de çalışmalarımız devam ediyor. Bu kontratın, kağıt parçasının hiçbir anlamı yok. Biz gönül birliği yaptık” şeklinde konuştu. 

Konuşmaların ardından teknik direktör Samet Aybaba, 2+1 yıllık sözleşmeyi imzaladı.



YORUMLAR

  • 0 Yorum