Aydın Yılmaz kulüpsüz kaldı

Galatasaray'ın Şampiyonlar Ligi'nde kritik gollerine imza atan oyuncusu Aydın Yılmaz, kendisine kulüp bulamadı.

Aydın Yılmaz kulüpsüz kaldı
10 Eylül 2017 - 12:26 - Güncelleme: 10 Eylül 2017 - 12:46

Editör: Mehmet BAŞKAN

Galatasaray'ın Şampiyonlar Ligi'nde kritik gollerine imza atan oyuncusu Aydın Yılmaz, kendisine kulüp bulamadı. Geçtiğimiz sezon Kasımpaşa forması giyen Aydın Yılmaz, ligin ikinci yarısında forma giyme şansı elde edemedi. Yıldız oyuncuya Kasımpaşa yönetimi yeni sözleşme teklif etti.


29 yaşındaki oyuncu, 1 Temmuz 2017'de serbest kaldı. Kulüpsüz olmasına rağmen hiçbir kulüp oyuncuya teklif götürmedi. Aydın Yılmaz'ın danışmanı ve menajerinin olmaması, menajersiz olunca sistemde tutunmanın zorluklarına örnek olarak gösterilebilecek. 2006 yılında Galatasaray'ın A Takımı'na çıkan yıldız oyuncu, Manisaspor ve Başakşehir'de kiralık olarak forma giydi. Manisaspor'daki formu ile Galatasaray'a A Takım'da kendisine yer bulmaya başlayan futbolcu, Fatih Terim döneminin en kritik adamlarından olmuştu.

Şampiyonlar Ligi'nde 5 maçta forma giyen Aydın Yılmaz, Braga'ya attığı golle Galatasaray'da turun kapısını ayarlayan oyuncu oldu. Süper Final'de de attığı gol ile, Galatasaray'ın şampiyonluğunda önemli bir rol oynamıştı. Aydın Yılmaz'ın 2013-2014 sezonunda ayağı kırılınca kariyerinde büyük bir düşüş yaşadı. 14-15 ve 15-16 sezonlarında yaşadığı 3 aylık iki sakatlık, Aydın Yılmaz'ın form tutmasına engel oldu. Kasımpaşa'daki son sezonda ise yeteri kadar forma şansı bulamayarak futboldan uzak kaldı.

Aydın Yılmaz, Galatasaray forması ile 5 şampiyonluk yaşamayı başarmıştı. 


YORUMLAR

  • 0 Yorum