Aykut Kocaman çağırsın, hemen giderim

Osmanlıspor'un Kamerunlu santrforu Pierre Webo'dan Fenerbahçe'ye mesaj var.

Aykut Kocaman çağırsın, hemen giderim
06 Ağustos 2017 - 13:44

Aykut Kocaman döneminde Fenerbahçe’ye transfer olan ve kulübeden gelerek çok önemli katkılar sağlayan, zaman zaman da ilk onbirde görev alarak önemli maçları çözen isim olan Pierre Webo Hürriyet Gazetesi’nden Ahmet Ercanlar’a açıklamalar yaptı.

Türkiye’yi çok sevdiğini ve İstanbul’a bayıldığını söyleyen Webo’nun açıklamaları özetle şöyle:

“Fenerbahçe’de şampiyonluk ve kupa sevinci yaşadım. Hepsi çok güzeldi. Benimle sözleşme uzatılmaması ise büyük şok oldu. Bana hep devam edeceğim söylenmişti. Pereira ve Terranoa beni istemediler. Sonuçta ayrıldım.”

"AYKUT KOCAMAN BİR TEKNİK ADAMDAN DAHA FAZLASI"

“Şimdi Aykut Kocaman bir telefon açsın hemen giderim. Kim bilir kader bizi Fenerbahçe’de tekrar bir araya getirir. Neden olmasın?”

“Çalıştığım hocalar konusunda ayrım yapmak istemem. Abdullah Hoca ile başlamak benim için şanstı. Aykut Hoca’yı kelimelerle anlatmak zor benim için. Benim için ve Fenerbahçe için bir teknik adamdan daha fazla anlamı var. Bana futbol dışı konularda hep bir mentor gibi yaklaşmıştır.”

"ERSUN HOCA'DAN DA ÇOK ŞEY ÖĞRENDİM"

“Ersun Hoca’dan da çok şey öğrendim ve birlikte şampiyonluk yaşadık. İsmail Hoca bizim sırdaşımız, ağabeyimizdi. Rize’de yaşadığımız olay olmasa şampiyon olabilirdik.”

“Mustafa Reşit Akçay da bana çok şey öğretti. Avrupa’da rakipleri çok iyi analiz etti. İlk yılımızda başarılar elde ettik. Bana saha dışında sürekli yol gösteren oldu.”

“Kameni’yi çok iyi tanıyorum. Arkadaşım, kardeşim gibidir. Çok çalışkan ve disiplinli bir kalecidir. Fenerbahçe ona transfer ederek çok doğru bir iş yaptı. Volkan’la birlikte çok başarılı olacakyarına inanıyorum.”

2011-12 sezonu başında La Liga ekibi Mallorca'dan İstanbul Büyükşehir Belediyespor'a transfer olan Pierre Webo 2012-13 sezonunun devre arasında Fenerbahçe'yle anlaşmıştı. 

35 yaşındaki Webo 23 kez giydiği Kamerun Milli Takım formasıyla 9 gol kaydetmişti.

YORUMLAR

  • 0 Yorum