Aykut Kocaman Castro'yu onayladı

Transfer çalışmalarını son hızda sürdüren Fenerbahçe, Kasımpaşa ile sözleşmesi sona eren orta saha oyuncusu Andre Castro’ya imza attırmak üzere.

Aykut Kocaman Castro'yu onayladı
23 Haziran 2017 - 11:27

Fenerbahçe’nin yeni teknik direktörü Aykut Kocaman’ın da onay verdiği transferde sarı-lacivertli ekip, son aşamaya geldi.

Geçtiğimiz günlerde de Andre Castro ve menajeri ile bir dizi görüşmeler yapan Fenerbahçe yönetimi, transferi bitirmek üzere. Kasımpaşa ile sözleşmesi 31 Mayıs tarihi itibarı ile biten futbolcu ve menajeri son olarak kulübe çağırılırken, bu görüşmede son detayların görüşüleceği belirtildi.

KASIMPAŞA'NIN TEKLİFİNİ REDDETTİ

Bu transferi Fenerbahçe’nin yeni teknik direktörü Aykut Kocaman’ın da onayladığı belirtildi. Geçtiğimiz günlerde Kasımpaşa’dan gelen senelik 1 milyon Euro’luk teklifi Fenerbahçe için reddeden Castro, mavi beyazlı forma ile 135 maça çıkmış, 20 gol 10 asistlik performans göstermişti.

Kasımpaşa’ya 2013-2014 sezonunun başında Portekiz’in Porto Kulübü’nden kiralık olarak transfer edilen Andre Castro, bir sonraki sezon mavi-beyazlı takıma bonservisi ile birlikte gelmişti. Porto’nun altyapısından yetişen 1.81’lik orta saha oyuncusu Portekiz ekibi ile 2012-2013 sezonunda lig şampiyonluğu sevinci yaşamıştı.

 

YORUMLAR

  • 0 Yorum