Aykut Kocaman: İki pozisyona oyuncu arıyoruz

Fenerbahçe teknik direktörü van Persie ve Fernandao'nun olduğu forvet bölgesine mutlaka takviye yapacaklarını söyledi.

Aykut Kocaman: İki pozisyona oyuncu arıyoruz
14 Temmuz 2017 - 16:42

Yeni sezon hazırlıklarını geçtiğimiz salı gününden beri İsviçre'de sürdüren Fenerbahçe'de teknik direktör Aykut Kocaman önemli açıklamalar yaptı. Sarı-lacivertli takımın transferdeki son durumunu anlatan Kocaman şunları söyledi:

“Takımda gördüğüm en önemli sıkıntı özgüven. Bu özgüven tahribatını tersine çevirmemiz lazım. Transfer mutlaka gerekli. Ama bonservisi elinde olan oyuncular olması gerekiyor. Çünkü bonservisi olmayınca da imza parası oluyor. Oyuncu satmadan alamıyoruz. Taraftarımızın bunu bilmesinde fayda var. Takımlarından ayrılan, bonservisi elinde olanlar yüksek imza parası istiyor. Aykut Kocaman transfer istemiyor diyorlar, tam tersi. Gerçekleri konuşunca böyle oluyor, hayal satmıyoruz."

VAN PERSIE VE FERNANDAO'YU YETERLİ GÖRMEDİ

Öncelikli hedeflerinin van Persie ve Fernandao'nun bulunduğu forvet bölgesine takviye yapmak olduğunu dile getiren Aykut Kocaman, "Bu sezon yöneticisi, taraftarı, teknik heyeti Fenerbahçe'de herkes şampiyonluk istiyor, gençler oynar mı bilmiyorum. Kulübün, takımın önünü açacak her transfere izin veririm. Sonrasında işin temelini oluşturacağız, doğrusu bu olur. Fenerbahçe'nin menfaatleri her şeyin önündedir" şeklinde konuştu.

Fenerbahçe'nin Bony, Batshuayi, Lucas Perez, Smolov gibi oyuncuları kiralık olarak kadrosuna katmak için girişimlerinin sürdürdüğü biliniyor. Ancak sarı-lacivertli takım UEFA FFP kuralları gereği kadrosundan bir oyuncu satmadan bonservis veya imza parası ödeyerek oyuncu alamıyor. 

YORUMLAR

  • 0 Yorum