Aykut Kocaman'ın 5 bankosu

Sarı-lacivertliler'in Teknik Direktörü Aykut Kocaman, bu sezon 5 resmi karşılaşmada 5 futbolcuyu sürekli oynattı.

Aykut Kocaman'ın 5 bankosu
23 Ağustos 2017 - 12:30 - Güncelleme: 23 Ağustos 2017 - 12:40

Gerek sakatlıklıklar, gerek kart cezaları gerekse yeni transferlerin uyum süreci yüzünden Aykut Kocaman, şu ana kadar henüz ideal 11'ini bulamadı. Transferlerin sürmesi ve kadronun henüz istediği noktaya ulaşamaması sebebiyle kaleden forvete kadar birçok noktada farklı arayışlar içinde olan tecrübeli hoca, bu sezon 5 resmi müsabakada 5 oyuncuyu sürekli oynattı.

Skrtel, Valbuena, Dirar, Alper Potuk ve Josef de Souza Kocaman'ın 5 resmi maçta da ilk onbirde sahaya sürdüğü oyuncular oldu.

UEFA Avrupa Ligi'nde oynanan 3 müsabakanın yanı sıra Süper Lig'de 2 maça çıkan Fenerbahçe'de 16 farklı isim ilk 11'de boy gösterdi. Bu sezonki 5 maçın 4'ünde kaleyi Volkan Demirel'e teslim eden Kocaman, geçen hafta deplasmanda Vardar müsabakasında ise Kameni'yi ilk 11'de sahaya sürdü.

Savunmanın bel kemiği Skrtel 

Danimarkalı stoper Simon Kjaer'in Sevilla'ya imza atmasından sonra bu bölgede henüz istediği kurguyu oturtamayan Aykut Kocaman, oynanan karşılaşmalarda savunma bölgesinde 7 farklı ismi sahaya sürdü. Slovak yıldız Skrtel en önemli isim olarak öne çıktı.

Sağ bekte 3 müsabakada Şener'i yeni transfer Isla'yı 2 maçta ilk 11'de oynatan Kocaman, ayrıca sol bekte de benzer bir seçim yaptı ve 3 müsabakada Hasan Ali ve 2 maçta da İsmail Köybaşı'nı sahaya sürdü.

Sevilla'ya transfer olan Kjaer'in yerine Rus futbolcu Roman Neustadter'i deneyen tecrübeli çalıştırıcı, bu tercihinden Vardar maçında vazgeçti ve Mehmet Topal'ı savunmanın göbeğine çekti. Fakat bu maçta yapılan hataların ardından Neustadter, Trabzonspor müsabakasında ilk 11'deki yerini aldı. Teknik direktör Kocaman'ın savunmada vazgeçmediği tek isim Martin Skrtel oldu. Deneyimli oyuncu, geride kalan 5 resmi maçta da ilk 11'de sahaya çıktı.

Aykut Kocaman'ın yarınki Vardar maçına şu onbirle çıkması bekleniyor:

Kameni - Isla, Neustadter, Skrtel, İsmail Köybaşı - Mehmet Topal, Ozan Tufan - Dirar, Alper Potuk, Valbuena - Soldado

FENERBAHÇE - VARDAR MAÇI NE ZAMAN SAAT KAÇTA HANGİ KANALDA? MUHTEMEL ONBİRLER..

 

YORUMLAR

  • 0 Yorum