Aykut Kocaman sessizliğini bozdu

Fenerbahçe teknik direktörü Aykut Kocaman'dan, Beşiktaş Başkanı Fikret Orman'ın önceki gün düzenlediği basın toplantısına cevap geldi.

Aykut Kocaman sessizliğini bozdu
29 Eylül 2017 - 13:50 - Güncelleme: 29 Eylül 2017 - 14:30

Geçtiğimiz haftasonu Fenerbahçe-Beşiktaş derbisi oynandı bitti ancak tartışmaları halen devam ediyor. Önceki gün bir basın toplantısı düzenleyen Beşiktaş Başkanı Fikret Orman, Şenol Güneş'in haksız yere tribüne gönderildiğini ve birer penaltı ile gollerin verilmediğini ifade etmişti.

Başkan Fikret Orman'ın bu ifadelerine en sert tepki sarı lacivertli kulübün teknik direktörü Aykut Kocaman'dan geldi. Kocaman'ın Hürriyet gazetesine yaptığı açıklamalar şu şekilde;

''Beşiktaş'ı yendiğimize pişman olduk.''

''Beşiktaş'ı yendiğimize pişman olduk. Fikret Orman her gün çıkıp konuşuyor. Video hakem uygulaması olsa, Beşiktaş 20. dakikada 9 kişi kalabilirdi. Quaresma ve Pepe'nin kırmızı kartları verilmedi. Benim ilgi alanım bu değil. İşim de bu değil. Benim işim futbol. Bu konulara yanıt vermek zorunda da değilim.''

''Oyuncularımın emekleri hiçe sayılıyor''

Futbolcularına da sahip çıkan ve tartışmalı pozisyonlara değinen Kocaman ''Oyuncularımın emekleri hiçe sayılıyor. Sanki hiç oynamamışız da Beşiktaş hakem hatalarıyla kaybetmiş gibi bir hava yaratılıyor. Golden bahsediyorlar ama ortada gol yok. Kameni, Negredo'nun pozisyonunun ofsayt olduğunu görünce bırakıyor. Hasan Ali'nin Cenk Tosun'a yaptığı hareket penaltı ama dikkatli bakınca görülüyor. Hakemin görmemesi kadar doğal bir şey yok.'' ifadelerini kullandı.

''Sahaya çıktık, çatır çatır oynadık ve bu maçı kazandık''

Fenerbahçelilere bir mesaj ileten Kocaman: '' Beşiktaş'la ilgili sıkıntım yok ama Fenerbahçilelere bir mesajım var: Sahaya çıktık, çatır çatır oynadık ve bu maçı kazandık.'' şeklinde açıklamalarda bulundu.

 

YORUMLAR

  • 0 Yorum