''Aykut Kocaman sözünü tutmadı''

Başakşehir'den ayrılan tecrübeli yıldız Demba Ba, ayrılık sürecini ve yaşananları İngiliz basınına anlattı.

''Aykut Kocaman sözünü tutmadı''
04 Mayıs 2021 - 14:41
Başakeşhir ile yollarını ayıran Demba Ba, İngiliz basınına verdiği kısa röportajında ayrılış sürecini anlattı. Demba Ba, Aykut Kocaman ile yaptıkları görüşmeden sonra verilen sözlerin tutulmadığını dile getirdi.

Tecrübeli golcü ayrılık kararını anlatırken ''Yönetim teknik direktörün sezonun geri kalanında beni pek fazla oynatmayacağını söyledi ve kariyerime olan saygılarından ötürü kontratımı erken sonlandırmaya karar verdiler. Sözleşmenin sona erdirilmesinden birkaç hafta önce Aykut Kocaman ile ofisinde bir araya geldik. Ona vücut dilini beğenmediğimi söyledim ama sonrasında her şey yolundaydı. Bana topla ilişkisi nispeten daha iyi oyuncularla oynamaya çalışacağını ve yeni dönemde ilk 11'de yer alacağımı söylemişti'' ifadelerini kullandı.

''Yaptığımız konuşma bu şekilde değildi''

Fenerbahçe maçında oynamamasına çok şaşırdığını söyleyen Demba Ba ''Sonrasında Fenerbahçe karşısında kadroya alınmadığımda çok şaşırdım çünkü yaptığımız konuşma bu şekilde değildi'' dedi.

Aykut Kocaman'ın kendisini oynatmamasının nedeninin oruç tutması olduğu yönündeki iddialar hakkında da kısa bir yorumda bulunan Demba Ba ''Söylentilerin doğru olduğuna inanmıyorum çünkü takımda oruç tutan ve oynamaya devam eden başka oyuncular var. Ama Ramazan gelmeden önce oruç tutacağım için oynayamayacağımı söyleyen arkadaşlarım da olmuştu'' ifadelerini kullandı.

YORUMLAR

  • 0 Yorum