Aziz Yıldırım'dan Ben Arfa sözleri

Fenerbahçe'de bayramlaşma töreni bugün yapıldı. Faruk Ilgaz Tesisleri'ndeki törene damga vuran isim ise Başkan Aziz Yıldırım oldu.

Aziz Yıldırım'dan Ben Arfa sözleri
04 Eylül 2017 - 14:32

Fenerbahçe KulübüFaruk Ilgaz Tesisleri'nde bayramlaşma törenini yapıldı. Törende Başlan Aziz Yıldırım, basın mensuplarına açıklamalar yaptı. 

Yıldırım, bayramlaşma töreninde medya mensuplarına açıklamalarda bulunurken, şunları aktardı...

"Türk futbolunun gelişimi sadece Altınordu ile olmaz tüm takımlar Altınordu gibi olmalı. Yani TFF 2. ve 3. Lig'den başlayarak sistemi değiştirmeli Ukrayna ile oynadığımız milli müsabakadan sonra medya sağolsun bizim futbolcularımızı hedef aldı.
Mehmet Topal, Ozan, İsmail, Şener’i konuşuyorlar sadece öyle bir hale getirdiniz ki çocuklar 20. dakikada yuhalanıyor. Şu Sosyal medya ile medya 22 yaşındaki çocukları hedef yaptı 20. dakikada ıslıklanıyorlar protesto ediliyorlar ve yuhalanıyorlar."

"O ÇOCUKLARIN ELLERİ, AYAKLARI TİTRİYOR"

"Ozan Tufan'a bir sürü bonservis parası ödedik. Geleceğin en iyi oyuncusu dedik. Ne oldu, Tu kaka yaptık hep beraber. Yani Türkiye’de sosyal medyadan sonra eksen kayması var.

Taraftar seninleyiz diyor sonra yuhalıyorlar 20 yaşındaki çocukların eli ayağı birbirine dolanıyor bu çocuklar kaybolup gidiyor zaten temel yok bu çocuklarda.

Rakiplerde yabancılarda adamlarda spor kültürü var yense de yenilse de alkışlıyorlar siz bir maç kötü oynuyor sallıyorsunuz hep beraber karalama politikası yol gösterme gibi durum yok. Kanalların hepsinde siyasi şeyler var."

"BEN ARFA'YI ALIRSIN AMA NASIL ALIRSIN?"

Yıldırım sözlerini şöyle sürdürdü: "Medyada bir gün çok iyi diyen adam ertesi gün tam tersini söylüyor bu gidişat kötü. Futbolcular, kulüple ilişkiler daha transfer yapmamışız gibi yayınlar yapıyorsunuz Mayıs’ta kaç oyuncu lazımdı şu an kaç oyuncu aldık.
Bazı futbolcularla görüştük bazısı oldu bazısı olmadı. Yani şartların ne olduğuna bakmıyorlar Ben Arfa diyorlar başka şey diyorlar. Bunlar nasıl geliyor kardeşim bu adam. İki gün önce yalanladık Türk medyası yazıyor yabancı basın da Türk medyasından alıyor.
Ben Arfa’yı yine alırsın almak ayrı bir şey ama şartlar var ve çok transfer yaparsak şu anda batarız sonra da çıkaramazsın zararı gelir ve gideri dengelememiz gerekiyor."

"KOCAMAN" İÇİN TEZAHÜRAT

Fenerbahçe'deki bayramlaşma törenine Futbol takımının teknik direktörü Aykut Kocaman da katıldı. Sakatlığı bulunan Alper ile birlikte törende yer alan Aykut Kocaman salonda bulunan üyelerin ilgi odağındaydı.

Tecrübeli hoca için üyeler, Sen bizim Kocaman gururumuzsun tezahüratı da yaptı.
 


YORUMLAR

  • 0 Yorum