Aziz Yıldırım Mali Kurulu bekliyor

Divan Kurulu’nda geleceğe dönük projelerinden bahseden Aziz Yıldırım, transfer için Mayıs sonunu işaret etmişti. Mayıs’ın tamamlanmasıyla birlikte gözler Aziz Yıldırım’a çevrildi.

Aziz Yıldırım Mali Kurulu bekliyor
01 Haziran 2017 - 16:48

Divan Kurulu’nda, “Görüştüğümüz 1-2 teknik adam var. Görüştüğümüz hocaların fikirleri doğrultusunda futbolcularla ilgili çalışmalar yapılıyor. Mayıs ayı içinde transferlerin hepsini bitireceğiz” diyerek taraftara müjdeyi vermişti.

Aziz Yıldırım, Mayıs ayında hiçbir transferi açıklamadı. Yarın yapılacak Mali Genel Kurulu’nda teknik direktörü ve görüşülen isimleri açıklayacak olan Yıldırım, “Seneye mali kongrede şampiyon bir Fenerbahçe olarak huzurlarınıza geleceğim. Bunun sözünü veriyorum. Bunu bazı yüzsüzlere karşı yapacağım” diyerek gelecek sezon kapsamlı bir yapılanmaya gidileceğini de belirtmişti.

FİKRET ORMAN’A CEVAP

Fikret Orman, katıldığı bir canlı yayında EuroLeague ile ilgili çarpıcı ifadeler kullanmıştı. Bu ifadelerden rahatsız olan Yıldırım, Orman’ın, “EuroLeague hırsızlık organizasyonu. Takım gönderilmesine karşıyım” ifadelerine cevap verecek.

Şenol Güneş çıkan transfer haberlerine de cevap verecek olan Yıldırım, birçok konuda önemli açıklamalar yapması bekleniyor.

Fenerbahçe’de Mali Genel Kurulu cumartesi günü gerçekleştirilecek.

YORUMLAR

  • 0 Yorum