Aziz Yıldırım: İlk yenilgiyi siz tattırın

Aziz Yıldırım: İlk yenilgiyi siz tattırın
05 Şubat 2017 - 08:55

Tarihi derbiye saatlerle kala Fenerbahçe cephesinde heyecanlı bekleyiş sürüyor. Başta Başkan Aziz Yıldırım olmak üzere sarı lacivertli kulüpte herkes futbolcuların motivasyonunu yükseltmeye çalışıyor.

Bugünkü önemli derbi öncesi Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım’ın teknik ekip ve futbolculara, “Son zamanlarda camiayı çok üzdünüz. Formanıza layık oyun oynamıyorsunuz. Ancak bunu telafi etmenin bir yolu var. O da Beşiktaş’a Vodafone Arena’da ilk yenilgisini yaşatmak”  dediği öğrenildi. KAPTAN DÜMENE GEÇTİ Fenerbahçe’nin başarılı file bekçisi ve kaptanı Volkan Demirel, zorlu Beşiktaş derbisi öncesi arkadaşlarını motive etmeye çalışıyor. “Yenelim ve kupada yolumuza devam edelim” diyen Volkan, “Kayseri’ye yenilmiş olmamız her şeyin bittiği anlamına gelmez. O maç geride kaldı. Taraftarımızı üzdük, farkındayız. Ama bu derbi onlara kendimizi affettirmek için büyük bir şans. Beşiktaş’ı yenelim ve kupada yolumuza devam edelim. Ligde yarışın dışında kalmış gibi gözüksek de Arena’da alacağımız galibiyet bize o kulvar için de büyük moral olacaktır” dediği öğrenildi. EMENİKE KADRODA DEĞİL Fenerbahçe’de sakatlıkları devam eden Volkan Şen ve Salih Uçan’ın yanı sıra affedilen Emenike ile van der Wiel’in de henüz tam olarak hazır olmadıkları için bugünkü kupa karşılaşmasında kadroda yer almıyorlar. Volkan ve Salih’in tedavileri devam ederken, sağlık ekibi bu isimleri en kısa zamanda hazır hale getirmeye çalışıyor. TARAFTARLAR KADIKÖY'DE BULUŞTU

Vodafone Arena'ya gitmek üzere Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Spor Kompleksi Protokol Tribünü önünde 15.00'ten itibaren toplanmaya başlayan sarı-lacivertli taraftarlar Kadıköy'ü maç atmosferine çevirdi.

Boğa heykelinin oradan stada yürüyen kalabalık bir grup attığı sloganlar ve tezahüratlarla derbinin havasına girmiş durumda. Yoğurtçu Parkı, Alex Heykeli ve stad yakınındaki taraftarlar da çeşitli tezahüratlarla takımlarına olan desteği gösterirken, polis çok sıkı güvenlik önlemleri aldı.

2000 TARAFTAR GİDİYOR

Fenerbahçeli taraftarlar, kontrol noktalarından geçtikten sonra ve elektronik biletleri kontrol edildikten sonra Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Spor Kompleksi Protokol Tribünü önünde bekletilmeye başladı. Yaklaşık 2000 kadar Fenerbahçe taraftarı saat 16.30'dan sonra otobüslere bindirilerek toplu olarak polis eşliğinde Vodafone Arena'ya götürülecekler.

Stad önünde yaklaşık 40 adet belediye otobüsünün peş peşe sıralanması Kurbağlıdere'den başlayıp, stadın önünden Kenan Evren Lisesi bahçesini geçip, Kızıltoprak ışıkları geçti. Taraftarlar otobüslere bindirilip kontrollü bir şekilde polis eşliğinde tribündeki yerlerini almaları için Vodafone Arena'ya götürülecekler

RODRIGUINHO'NUN AKLI FENERBAHÇE'DE KALDI Sarı lacivertlilerin transfer döneminde kadrosuna katmak istediği Corinthians'ın orta saha oyuncusu Rodriguinho’nun aklı hala İstanbul’da. Brezilya kulübünün gelen teklifi reddetmesi üzerine takımında kalan yıldız futbolcu ülkesinin basınına yaptığı açıklamada, duyduğu memnuniyetsizliği dile getirdi. Rodriguinho, "Sindirmemiz gereken şeyler bunlar. Bana göre, gelen teklif hem benim, hem de kulüp için tatmin ediciydi. Ancak başkanımız böyle düşünmedi ve takımda kaldım. Elimden gelenin en iyisini yapmaya devam edeceğim ve seviyemi koruyacağım. Belki bir gün transferim gerçekleşir" diyerek kulübüne sitemini dile getirdi.