Aziz Yıldırım kararını verdi!

Fenerbahçe'de tarihi günlerden biri olması beklenen 2 Nisan'a sayılı günler kaldı, heyecan arttı. Gerçekleştirilecek olan Olağanüstü Genel Kurul'da ligden seçilme dahil olmak üzere birçok konu görüşülecek. Efsane Başkan Aziz Yıldırım'ın da kongreye gidip gitmeyeceği belli oldu.

Aziz Yıldırım kararını verdi!
27 Mart 2024 - 11:10
Fenerbahçe’de kritik 2 Nisan tarihi yaklaşıyor... Camia ve taraftarlar, yönetimin çağrısıyla toplanacak Olağanüstü Genel Kurul’a kilitlenmiş durumda. Gündem, Trabzonspor maçı sırasında ve sonrasında yaşanan olayların ardından ligden çekilme seçeneği de dahil olmak üzere neler yapılabileceği konusunu tartışmak. Ali Koç ve ekibi kongre öncesinde bu hafta hem eski yöneticilerle hem de Yüksek Divan Kurulu üyeleriyle bir araya gelerek istişarelerde bulunacak.

Şampiyonluk yarışına odaklanılmasını istemişti

Herkesin merak ettiği soru belli: Efsane başkan Aziz Yıldırım, 2 Nisan’daki Olağanüstü Genel Kurul’a katılacak mı? Eski başkan, 6 Mart’ta yaptığı açıklamada başkan adaylığı tartışmalarının bir kenara bırakılıp tamamen şampiyonluk yarışına odaklanılması gerektiğine dikkat çekmişti.

Beklenti gitmesi yönündeydi

Bu sözleri sonrası Yıldırım’ın kongreye gidebileceği konuşuluyordu. Ancak Aziz Yıldırım’ın yakın çevresine göre efsane başkan, Olağanüstü Genel Kurul’da yer almayacak. Buna rağmen kongre öncesinde yazılı bir açıklamayla görüş bildirme ihtimali olduğu öne sürüldü.

Dündar yeniden aday olabilir

Aziz Yıldırım ile ilgili önemli bir iddia da ortaya atıldı. Fenerbahçe’de haziran ayındaki başkanlık seçimlerinden önce, önümüzdeki ayın son haftasında Yüksek Divan Kurulu başkanı seçilecek. Efsane başkan Yıldırım’ın, Yüksek Divan Kurulu için yıllarca yönetiminde omuz omuza çalıştığı Şekip Mosturoğlu’nu aday gösterip destekleyeceği iddia edildi. Mevcut başkan Uğur Dündar’ın da yeniden aday olması bekleniyor.

Dündar: Özür dileyip bırakın!

Sızan görüntülere bir tepki de Fenerbahçe Yüksek Divan Kurulu Başkanı Uğur Dündar’da geldi. Dündar, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, “Abdülkadir Bitigen ve Özgür Yankaya eğer onurlu insanlarsa, ligin kaderini belirleyen (gerekçesini açıklayamadıkları) o yanlış kararları nedeniyle bugün spor kamuoyundan özür dileyip hakemliği bırakırlar!” ifadelerini kullandı.

(Fanatik)

YORUMLAR

  • 0 Yorum