Aziz Yıldırım Levander konusunda haklı çıktı

Kadınlar Basketbol Ligi’nde şampiyon olan Yakın Doğu Üniversitesi ilk transferini gerçekleştirdi. Fenerbahçe ile Yakın Doğu Üniversitesi arasında gerilim yaşanmasına neden olan Jantel Lavender, Yakın Doğu’ya imzayı attı.

Aziz Yıldırım Levander konusunda haklı çıktı
27 Mayıs 2017 - 17:24

Yakın Doğu ile Fenerbahçe arasında oynanan Kadınlar Basketbol Ligi finalinden önce iki kulüp arasında tansiyon gerilmiş, olayların yankısı 2-3 sürmüştü.

Aziz Yıldırım, oynanacak olan karşılaşma öncesinde Fenerbahçe takım oyuncularına teklif yapıldığına dair demeçler vererek, Yakın Doğu Üniversitesi’nin yanlış amaç güttüğünü ifade etmişti.

Final maçı öncesinde oyuncularına teklif yapıldığı iddiasıyla sert ifadeler kullanan Aziz Yıldırım, haklı çıktı. Sezonun tamamlanmasının ardından Yakın Doğu Üniversitesi Jantel Lavender’i kadrosuna kattı.

YILDIRIM SÖYLEMİŞTİ

Aziz Yıldırım, “Bu sene yine bizim Lavender, efendime söyleyeyim Ayşe Cora, bir de Tuğçe’ye başkalarına da… Yazılı teklif veriyorlar. Daha bunlarla, kendileriyle maç yapacağız. Bunlara Lavender bir fiyat veriyor, bizim Ozan Bey’e diyor ki, “O çok yüksek fiyat verdi onu alamayız”. Ya böyle bir ahlaksızlık var mı ya? Şike diyorsan al sana şike… 3 tane oynayan oyuncumuzu transfer teklifiyle almaya çabalıyorlar” ifadelerine yer vermişti.

YORUMLAR

  • 0 Yorum