Aziz Yıldırım PFDK'ya sevk edilecek mi? İşte yanıtı

Yayıncı kuruluş dışındaki görüntülerin "delil" olarak kabul edilmemesinin ardından gözler temsilcinin hazırladığı rapora çevrilmişt

Aziz Yıldırım PFDK'ya sevk edilecek mi? İşte yanıtı
05 Aralık 2016 - 09:00

Yayıncı kuruluş dışındaki görüntülerin "delil" olarak kabul edilmemesinin ardından gözler temsilcinin hazırladığı rapora çevrilmişti. sporx rapora ulaşmış. İşte ayrıntılar...

Fenerbahçe - Beşiktaş maçının ardından gündeme adeta bomba gibi düşen Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım ile ilgili video görüntüsünün ardından gözler temsilci raporuna çevrilirken Sporx.com derbi maçının temsilci raporuyla ilgili flaş detaylara ulaşmış.

FIFA ve TFF talimatları çerçevesinde ortaya çıkan mevcut görüntülerin bağlayıcı ve delil olmamasından sonra gözlerin çevrildiği temsilcinin raporunun da Aziz Yıldırım için bir tehlike arz etmediği ortaya çıktı.

Derbi karşılaşmasında görev alan dört temsilci ve hakemlerin raporları TFF ye ulaşırken, bu karşılaşmayla ilgili sevk işleminin salı öğle saatlerinde gerçekleşeceği öğrenildi.

"AZİZ YILDIRIM'IN SÖYLEDİKLERİNİ DUYMADIM"

Bu karşılaşmanın üst klasman temsilcisi olarak görev yapan ve protokol tribününde yer alan temsilcinin, Aziz Yıldırım'ın kamuoyuna yansıyan görüntülerdeki olayına raporunda yer verdiği ancak uzak olduğu için söylediklerini duymadığı öğrenildi.

Usta'nın Fenerbahçe başkanın oturduğu bölümden sinirli bir şekilde koltuğundan kalkarak el kol hareketleri yaparak protokol tribünü ön sıralarına doğru yöneldiğini ve sinirli hareket ve tavır içinde olduğunu ancak olay mahalline uzak oluşu ve gürültü nedeniyle Yıldırım'ın ne dediğini duyamadığını raporunda yer vermesiFenerbahçe başkanını sevk tehlikesinden uzak bıraktı.

AZİZ YILDIRIM NELER SÖYLEDİ?

Beyaz TV'nin ulaştığı görüntülerde Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım sık sık ayağa kalkarak derbinin hakemi Hüseyin Göçek'e tepki göstermesi ve bunlardan birinde TFF'ye tehditlerde savurması dikkat çekti. Yıldırım'ın protokolde yer alan Futbol Federasyonu Başkanvekili Nihat Özdemir ve Beşiktaş yöneticisi Ahmet Nur Çebi'ye yönelerek "Yarından itibaren federasyondaki bütün Beşiktaşlı yöneticiler gidecek. Yarından itibaren büyük bir savaş başlayacak. Ayıp bu ne ya... Bu nasıl yönetim? Böyle rezillik görmedim. Hakemler bu Beşiktaş'ı daha ne kadar koruyacak" sözleri kullandı.

X sporx