Aziz Yıldırım Robben'i istiyor

Bayern Münih’in Hollandalı golcüsünü iki sezon önce de sarı-lacivertli takıma getirmeyi düşünen Fenerbahçe Başkanı yöneticilere, “Robben’e sorun, Fenerbahçe’ye gelmek ister mi?” dedi.

Aziz Yıldırım Robben'i istiyor
22 Haziran 2017 - 10:03

Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım’ın, Hollandalı dev yıldız Arjen Robben’i istediği öne sürüldü. Vatan gazetesinin haberine göre, geçtiğimiz sezon yaşanan başarısızlık üzerine takıma küserek Şükrü Saracoğlu Ülker Stadyumu’nu boş bırakan taraftarlarla barışmak için yıldızlarla dolu bir kadro oluşturmak isteyen Aziz Yıldırım, 2 sezon önce de istediği Arjen Robben’e yöneldi.

Fenerbahçe yönetimi ile yaptığı toplantıda konuyu açan başkan Yıldırım, transferlerle ilgilenen yöneticilere, “Robben’e sorun, Fenerbahçe’ye gelmek ister mi?” dedi. 8 yıldır formasını giydiği Bundesliga ekibi Bayern Münih ile gelecek sezonun sonuna kadar sözleyşmesi bulunan Hollandalı futbolcu için girişimde bulunulacağı öğrenildi.

VAN PERSIE DE DEVREYE GİRECEK

Avrupa futbolunun en büyük golcülerinden biri olarak kabul edilen Arjen Robben’in Fenerbahçe’ye olumlu yanıt vermesi halinde, transferin gerçekleştirilebilmesi için tüm olanaklar devreye sokulacak. Ayrıca iki yıldır Fenerbahçe’de bulunan yıldız oyuncu Robin van Persie’nin de, Hollanda Milli Takımı’ndan da arkadaşı olan Robben’in transferi için devreye gireceği öğrenildi.

2009-2010 sezonunda Real Madrid’den 25 milyon Euro bonservis bedeli ile Bayern Münih’e transfer olan Arjen Robben, Chelsea, PSV Eindhoven ve Groningen formaları giymişti.

Bayern Münih ile sözleşmesini bu yılın başında 1 sezon daha uzatan yıldız futbolcu geride kalan sezonda Bundesliga şampiyonluğuna ulaşan Alman ekibi ile 37 resmi maça çıkarken 16 gol atarak 9 asist yaptı.


YORUMLAR

  • 0 Yorum