Bakasetas, resmen Trabzonspor'da!

Trabzonspor, Bakasetas transferini resmen açıkladı! Yunus Mallı ve Danny Rose da bitme aşamasında...

Bakasetas, resmen Trabzonspor'da!
30 Ocak 2021 - 14:42 - Güncelleme: 30 Ocak 2021 - 15:15
Trabzonspor, Aytemiz Alanyaspor forması giyen Anastasios Bakasetas ile 3.5 yıllık anlaşma sağlandığını resmen açıkladı.

Trabzonspor'dan yapılan açıklama şu şekilde;

Profesyonel futbolcu Anastasios Bakasetas'ın kulübümüze transferi konusunda, Alanyaspor Kulübü ile anlaşma sağlanmıştır. Anlaşmaya göre, Alanyaspor Kulübüne sözleşme fesih bedeli olarak,  2(İki) taksit halinde toplam 3.000.000.-EUR ödenecektir.

Alanyaspor Kulübüne ayrıca; Futbolcunun bir başka kulübe transfer olması veya kiraya verilmesi durumunda elde edilen transfer bedelinin, işbu anlaşma dolayısıyla söz konusu kulübe ödenen bedeller düşüldükten sonra kalan kısmının %20'si, ödenecektir.

Bakasetas'ın sözleşme detayları

Trabzonspor, Bakasetas'a bu sezonun kalan kısmı için 600 bin euro, diğer 3 sene için de 1.2 milyon euro maaş ödeyecek. Futbolcunun serbest kalma maddesinin ise 12 milyon euro olduğu açıklandı.

Alanyaspor ise Yunan futbolcu için veda mesajı paylaşırken "Kulübümüze adım attığı ilk andan bugüne kadar gerek kişiliği gerekse sportif katkılarıyla gönülleri fetheden Anastasios Bakasetas'a teşekkür eder, bundan sonraki kariyerinde üstün başarılar dileriz. Yolun açık olsun Baka." sözlerini kullandı.

Diğer transferler de bitmeye yakın

Bakasetas transferini açıklayan Trabzonspor da Yunus Mallı ve Danny Rose transferleri de bitmek üzere.

Yunus Mallı da uçaktan fotoğraf paylaşırken Trabzon'a doğru yolda olduğunu belirtti. Trabzonspor'un transferini bitirmek için uğraştığı Danny Rose'da da son noktaya geldiği ve transferin kısa sürede açıklanacağı kaydedildi.

YORUMLAR

  • 0 Yorum