Balotelli'den Zlatan'a cevap geldi

Adana Demirspor'da forma giyen Mario Balotelli, Zlatan Ibrahimovic'in kendisiyle ilgili yaptığı açıklamalara cevap verdi.

Balotelli'den Zlatan'a cevap geldi
18 Ekim 2023 - 23:10
Trendyol Süper Lig ekiplerinden Adana Demirspor'da forma giyen Mario Balotelli, Zlatan Ibrahimovic'in kendisiyle ilgili yaptığı açıklamalara cevap verdi.

Balotelli, kendi yeteneğinin farkında olduğunu belirtirken ''Bana dünyanın en iyilerinden biri olma şansını kaçırdığımı söyleyebilir, bu doğru. Bizim yeteneğimize sahip çok az kişi var. Ona göre çok daha fazlasını yapmalıydım ve haklı da. Altın Top bile kazanabilirdim'' dedi.

Ibrahimovic'in ayrılmasından sonra Inter'in Şampiyonlar Ligi'ni kazandığını hatırlatan Balotelli ''Ibrahimovic'in gidişi Inter'in Şampiyonlar Ligi'ni kazanmasını sağladı. Eğer Inter'de kalsaydı üç oyuncu gelemeyecekti: Çok iyi anlaştığım Sneijder; o yıl Kral olan Milito, ki dokunduğu her şey altına dönüşüyordu, bence onun Ballon d'Or yılı oldu; ve Eto'o. Ibrahimovic Şampiyonlar Ligi'ni kazanmak için Inter'den Barcelona'ya gitti: o yarı finalde bize elendi, biz ise Şampiyonlar Ligi kazandık'' ifadelerini kullandı.

Zlatan'ın kendisine anlamsız yere saldırdığını söyleyen Balotelli ''Bana sebepsiz yere böyle saldırması çok garip. Leao'nun dahice hareketleri olduğu konusunda tamamen aynı fikirdeyim ama tribünlere oynamaktan bahsederken neyi kastettiğini tam olarak anlayamadım. Bunu söyleme şekli beni rahatsız etti. Herkesin kendi fikirleri olabilir: Ronaldo'nun Maradona'dan daha iyi olduğunu düşünebilirim, oyuncuları karşılaştırabilirsiniz ama onun yaptığı gibi değil. Sahada bana yaptığı yardımlar için ona her zaman teşekkür ettim ama bu biraz aptalca bir açıklama. Şimdi de kendini Tanrı sanan garip bir karakter oldu'' dedi.

YORUMLAR

  • 0 Yorum