Balotelli Galatasaray yolunda

Transfer döneminde yıldız isimlerle anlaşarak taraftarı stada çekmeyi hedefleyen Galatasaray yönetimi aradığı forveti Nice’te buldu

Balotelli Galatasaray yolunda
22 Nisan 2017 - 20:01

Transfer döneminde yıldız isimlerle anlaşarak taraftarı stada çekmeyi hedefleyen Galatasaray yönetimi aradığı forveti Nice’te buldu.

BEDELSİZ GELEBİLİR

İtalyan forvet Mario Balotelli’nin sözleşmesinin Haziran ayında bitecek olması, bonservis ödemekten bu transfer döneminde de kaçınmak isteyen Galatasaray yönetiminin iştahını kabartmış durumda. Fransa’da eski sorunlu halinden uzak bir görüntü gösteren ve iyi bir performans sergileyen oyuncunun maaşının önümüzdeki sezon Nice tarafından karşılanamayacağı belirtildi.

RAIOLA DEVREDE

Mario Balotelli’nin menajerliğini üstlenen Mina Raiola’nın bu transferde Galatasaray’ın uğraşacağı kişi olacağı belirtilirken, Sarı-Kırmızılıların menajer aracılığı ile bir başlangıç teklifini Balotelli'ye sunduğu da iddia edildi. Önümüzdeki hafta Raiola ile bir araya gelecek Galatasaray yönetimi transfer hakkında daha fazla yol katetmeye çalışacak.

GÖZ DOLDURUYOR

Bu sezon ligde oynadığı 24 resmi maçta rakip fileleri 15 kez havalandıran Mario Balotelli’nin peşinde Inter, Manchester City ve Milan gibi kulüplerde var.