Barcelona'da saha içi küfürleşme!

Barcelona'da işler hiç iyi gitmiyor. Barça'daki krizin boyutunu PSG'ye 4-1 yenildikleri maçta yaşanan tartışma bir kez daha ortaya koydu...

Barcelona'da saha içi küfürleşme!
17 Şubat 2021 - 16:19 - Güncelleme: 17 Şubat 2021 - 16:34
Şampiyonlar Ligi son 16 turu ilk maçında Barcelona, sahasında PSG'ye karşı 4-1 yenilirken saha içinde Gerard Pique ile Antoine Griezmann arasındaki diyalog dikkat çekti.

Camp Nou'da ağır bir yenilgi alan Barcelona'da dakikalar 39'u gösterdiğinde PSG'nin tehlikeli atağının ardından Gerard Pique, ''Tanrı aşkına! Topa biraz uzun sahip olalım'' diye bağırdı.

''Yeter artık, kapa şu çeneni!''

Ardından Griezmann, ''Sessiz ol, yeter artık! Kapa şu lanet çeneni'' diye karşılık verdi. İki futbolcu arasında gerilim devam ederken Pique, bir kez daha Fransız oyuncuya dönerek ''Çok zorlanıyoruz ve 5 dakikadır deli gibi koşuyoruz!'' dedi.



Griezmann ise ''Bana bağırma, ben de deli gibi koşuyorum!'' derken bu diyaloğun ardından PSG korner atışı kullanıldı ve tartışma daha fazla uzamadı.

Krizin boyutu çok ciddi...

Seyircisiz oynanan maçta iki futbolcunun birbirlerine küfür ederek konuşmaları dikkat çekerken Barcelona'da saha içinde işlerin ne kadar ciddi bir kriz içinde olduğu bir kez daha gözler önüne serildi...

YORUMLAR

  • 0 Yorum