Barcelona'dan iki süper hamle

Neymar’ın kaybından sonra transfere ağırlık veren Barcelona, Borussia Dortmund’un yıldızı için teklif yaptı. Liverpool'un Brezilyalı yıldızının da işlem tamam gibi.

Barcelona'dan iki süper hamle
10 Ağustos 2017 - 15:22

Katalan ekibi, uzun zamandır gündeminde olan Ousmane Dembele için adeta Borussia Dortmund’un kapısını aşındırıyor.

DEMBELE ‘TAMAM’

Barcelona’da brezilyalı yıldız Neymar’ın yeri doluyor. Yıldız futbolcunun yerine Borussis Dortmund’tan Ousmane Dembele’yi istiyor. Bir süredir devam eden bonservis pazarlığında kayda değer bir ilerleme kaydetmek isteyen Barça, 100 milyon Euro’luk teklifin kabul edilmemesinin ardından iki önemli kurmayını Almanya’ya gönderdi. Futbolcuyu uzun süre önce ikna eden Katalan ekibi, pazarlıklar tamamlanır tamamlanmaz futbolcuyu İspanya’ya getirecek. Medyada yer alan haberlere göre Barcelona teklifini 12 milyon euro civarına çıkartmış durumda.

COUTINHO BİTTİ

İspanyol basınında çıkan haberlere göre Barça, iki önemli pazarlıkçısı Grau ve Sanllehi’yi Almanya’ya gönderdi. Sanllehi’nin adı çok uzun süren Neymar pazarlıklarında da öne çıkmış ve İspanyol futbol adamı o dönem Brezilyalı yıldızı takıma katmayı başarmıştı. Öte yandan Liverpool’un yıldızı Coutinho ile de ilgilenen Barça, bu transferde sona gelmiş durumda.

Barcelona'nın 110 milyon euro bonservis ücreti teklif ettiği de medyada yer alıyor.

YORUMLAR

  • 0 Yorum