Barcelona'dan Neymar'ın geri dönüşüyle ilgili açıklama

Barcelona Başkanı Josep Maria Bartomeu, "Neymar gitti ve onu geri getirecek bir plan yok." diyerek tartışmalara nokta koydu.

Barcelona'dan Neymar'ın geri dönüşüyle ilgili açıklama
22 Ekim 2018 - 22:03

La Liga'da şampiyonluğun favorisi Barcelona'nın başkanı Josep Maria Bartomeu, eski yıldızları Neymar'ı yeniden takıma getirme planlarının olmadığını açıkladı. 

Başkan Bartomeu, Katalonya Radyosu'na yaptığı açıkalamada, 222 milyon avroyu ödeyerek 2017'de Fransa'nın Paris Saint-Germain takımına transfer olan Neymar'ın Barcelona'ya tekrar döneceği iddialarıyla ilgili, "Neymar gitti ve onu geri getirecek bir plan yok." açıklamasını yaptı.

Barcelona'nın kadrosunda önemli isimler bulunduğuna dikkati çeken Barcelona Başkanı, "Şimdi Dembele, Coutinho ve elbette tüm takımın zamanı. Onun (Neymar) çevresinden herhangi bir çağrı almadım."  yorumunda bulundu.

Bartomeu, Lionel Messi'nin sakatlığıyla ilgili de, "Elbette ki endişeli çünkü dünya futbolunun en önemli oyuncusu. En az 3 hafta sahalardan uzak kalacak ve önemli maçları kaçıracak. Bu ilk kez olmuyor. Oyuncular ve takım her zaman sorumluluk aldı, çaba sarfetti. Onlar sorumlu insanlar." şeklinde konuştu.

Muhabir: Hasan Esen (aa)

YORUMLAR

  • 0 Yorum