Barcelona, Juventus'u Neymar ile devirdi!

Sezon öncesi hazırlıklarını sürdüren Barcelona, Juventus'u Neymar'ın müthiş performansı ile yıktı.

Barcelona, Juventus'u Neymar ile devirdi!
23 Temmuz 2017 - 10:44

Uluslararası Şampiyonlar Kupası Kuzey ve Orta Amerika'da İtalyan devi Juventus ile karşı karşıya gelen Barcelona, rakibini 2-1 mağlup ederek turnuvaya galibiyetle başladı. 

New Jersey'de MetLife Stadı'nda oynanan karşılaşmada perdeyi açan isim 15'te Neymar oldu ve Katalanlar 1-0 öne geçti. 11 dakika sonra bir kez daha sahneye çıkan Brezilyalı yıldız, Messi'nin asistinde fileleri havalandırarak takımını 2-0'lık üstünlüğe taşıdı ve ilk yarı bu sonuçla bitti. 

Barcelona ikinci yarıya 7 değişiklikle başlarken Arda Turan da Lionel Messi'nin yerine oyuna girdi. İki ekip de 46 ile 69. dakikalar arasında birçok ismi değiştirirken mücadelenin sonucunu belirleyen isim 63'te Giorgio Chiellini oldu ve maç 2-1 Katalanlar'ın galibiyetiyle sona erdi. 

NEYMAR COŞTU

Dünya futbolunun şu sıralar en çok konuştuğu isim olan Neymar, adının çok ciddi şekilde PSG ile anılmasına rağmen Barcelona formasıyla çıktığı maçta takımına galibiyeti getirdi. 


YENİ TRANSFERLER DE OYNADI

Juventus'ta yeni transferlerden Rodrigo Bentancur maça ilk 11'de başlarken Douglas Costa ikinci yarıda Sturaro'nun yerine oyuna girdi. Ayrıca Matteo De Sciglio da Sebastian Lichsteiner'in yerin karşılaşmaya dahil olurken Leh file bekçisi Wojciech Szczesny 63'te Buffon'un yerine geçti.

Barcelona'da ise yeni transferler Marlon ve Nelseon Semedo, Pique ile Aleix Vidal'in yerine oyuna dahil oldular. 

YORUMLAR

  • 0 Yorum